drogba11c
Válasz pokeradmin kommentjére
2014. dec. 3. 19:10

Itt everesten belehet állítani a kedvenc helyet? Mert már annyira megszoktam ahol ültem hogy rossz lenne visszaállni. Speed pokert játszok és mikor átülök a kövi körbe már visszarak.

WINAMAXDONK
2014. dec. 6. 3:01

Mostanság milyen gyakran kapcsol szét ? Mert ma szétkapcsolt és elég tiltre tud rakni, és mostanába nem játszottam de előtte is megesett azért. És ez Everest special vagy központi Ipoker probléma?

drogba11c
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2014. dec. 7. 23:51

Mostanság milyen gyakran kapcsol szét ? Mert ma szétkapcsolt és elég tiltre tud rakni, és mostanába nem játszottam de előtte is megesett azért. És ez Everest special vagy központi Ipoker probléma?

Nekem eddig nem volt vele problémán csak most este egy pillanatra kapcsolt szét.

off: ez az everestes vip cucc hogy van? ha pl vip5 be vagyok akkor ha kb termeltem 20 euro rake-et akkor abbol visszaad 20az az everest? a rake racen kívül?
nem nagyon értem

Shaikon
2014. dec. 24. 19:42

Ma aztán volt lagg rendesen.Ember emel 8k én push 40k erre tenkel és látom emel 12k ig ??? wtf gondolom ismét push , közben 2 olyan ember tenkel akinél lap sincs. Flopp A xx semmi 9es na mondom nyertem .Riverre a lapom átvált J6 offra és kiestem és látom kiviszi a 160k s kasszát ?? Baszki 2x voltam all in a másodiknál j6al de én még az Ak-t láttam . vicc

BrenDoN
Válasz Shaikon kommentjére
2014. dec. 24. 22:17

Ma aztán volt lagg rendesen.Ember emel 8k én push 40k erre tenkel és látom emel 12k ig ??? wtf gondolom ismét push , közben 2 olyan ember tenkel akinél lap sincs. Flopp A xx semmi 9es na mondom nyertem .Riverre a lapom átvált J6 offra és kiestem és látom kiviszi a 160k s kasszát ?? Baszki 2x voltam all in a másodiknál j6al de én még az Ak-t láttam . vicc

Sok volt a tojáslikőr? :cool:

van Gerwen
2014. dec. 24. 22:44

Bocs, de ez nagyon jó. :D Legalább megtudtad, milyen az, amikor a félholt állapotban lévő részeg ember pokizni próbál.

Shaikon
2014. dec. 24. 22:57

Így utólag már vicces :) Akkor annyira nem volt :) De boldog karácsonyt minden pö..nek aki lemákolt és minden regnek akit én ( a pöc..) lemákoltam :) + a maradéknak is :)

BrenDoN
2014. dec. 25. 17:18

Így utólag már vicces :) Akkor annyira nem volt :) De boldog karácsonyt minden pö..nek aki lemákolt és minden regnek akit én ( a pöc..) lemákoltam :) + a maradéknak is :)

Sajnos utólag se vicces, én is próbálkoztam 24én, hogy kisült-e már a kalácsom, de aztán egy óra próbálkozás után sikerült belépnem, majd 5 perc után baszódtam ki a lobbiból úgy, hogy alapból is laggolt nagyon keményen, szóval nem is értem, miért játszok itt :D

Shaikon
2014. dec. 26. 19:15

És kezdődik megint. A faxom kivan már ezekkel .

TheHUNuT9s
2014. dec. 27. 12:37

Most is szuper :/

Élő ügyfélszolgálat