és amikor visszajön végre, akkor az auto-top up az istennek se akar működni....
MEgvolt a 3. kidobása is , ráadásul ettől szokott teljesen beállni a tilt a fejemben. 60/40-es fishel 4 bet kassza után, nekem flop top szettem qqq, előtte a 4bet miatt jelentéktelen zseton mennyiség, és mielőtt bármit csinálhatnék, kidob, és amire visszalépek a fish vitte...
és persze mivel kidobott, ezért megint minden asztalon elszállt az auto-top up, úgyhogy ülhetek ki mindenhonnan, zárhatom be megint, indíthatom újra, és tehetem magam várólistára, hogy ne legyek hátrányba a többiekhez képest.....
Ipoker nem alkalmas hosszú play money grindre, turbo vagy hiper sng, illetve mtt az ok, de a kes game:mad:csak pénz kidobás
A ladbrokes is ipoker volt, és alkalmas volt a hosszú távú grindre, egyébként épp most dobott ki 6.x az everest. Szóval nem értem a logikád, miért alkalmasabb mtt-re vagy sng-re? Ott ha kidob, akkor tuti vesztettél, cash game-ben meg annyit vesztesz amennyi bent volt az adott körben. Egy pár héttel ezelőtti kirohanásomból, amikor már viszonylag közel volt az itm, és valahol a 10.-20 hely környékén áltam is kidobott, amennyire láttam csak a magyar szerveren keresztüli játékosokat, hisz itt ment a felháborodás, de a játékot továbbra is tudtam nézni, láttam hányan vannak online, láttam amint a 40.000 zsetonomból szép lassan 4000 lesz, és amikor már kb. 1.5 nagyvakot ért az a 4000 zseton, na akkor engedett vissza.... szóval emiatt nem érte meg egész éjjel fent lenni, ezért is vacilálok hogy egyáltalán befizessem e az esti nagyversenyeket, mert így tényleg csak money burning beregisztrálni bármelyikre.... ( a hétfőiket és a péntekieket ezért szeretem, mert akkor nincsenek ennyien, és nem hal le annyiszor a hálózat)
ez a retek csak engem dobál ki most, vagy más is szív vele?
ez a retek csak engem dobál ki most, vagy más is szív vele?
igen. fél óra alatt 1 db sng-t sikerült megnyitni :D
Akkor miért maradsz a teremben? Lojalitás, vagy inkább mazoizmus? :D