Az Everest az az Ipoker2 hálózatba tartozik? Eddig nem volt gond NL10-ig,pár napja viszont szabályosan eltűntek az asztalok,max 1-2 fut.Itt is indul valami ban/bezárás/kivonulás/megszűnés hullám?Esetleg pofátlanul szó nélkül a terem átrakott a regfest Ipoker1 hálózatba?
A Reward Pontok ebben a teremben lenullázódhatnak?Például negyed,fél illetve éves szinten?
részemről elhagytam az egész ipoker hálózatot.
magas téten nincs játék...
alacsony téten meg nincs kedvem szenvedni, minek..sz@r az órabér.
jobban megéri ps-en tolni, ott se akkora überf*sza a mezőny, sőt...
talán mikrón, meg low limiten van értelme itt küzdeni.
GL
Ha van konkrét tapasztalatod én nagyon szívesen fogadnám.Sajnos nincs friss adatbázisom mindkét teremről, amiben össze tudnám vetni a bb/100-akat.Ezért sem tudom még eldönteni hogy a PS -7bb/100-as rake-je + a kényelmes tableselect + goldstar (~20%) rb lenne e a jobb,vagy továbbra is az Ipoker a -10bb/100 + race+vip (~50%+) rb e a több? NL10-ről lenne szó és talán nem is olyan sokára fölötte..
Sziasztok!
Everesten létezik olyan hogy player transfer?
Fizettem már be a számlámra, de nem találok ilyen opciót.
Sziasztok!
Everesten létezik olyan hogy player transfer?
Fizettem már be a számlámra, de nem találok ilyen opciót.
[QUOTE=rubben;642691]Sztem itt nincs ilyen!Régebben játszottam itt,kért kölcsön 1 ismerős,és nem találltam én sem ilyen opciót!
Sziasztok,
Miért nem tudok belépni?!! volt már valakinek ilyen??
vki help me
A lap nem jeleníthető meg.
A keresett lap jelenleg nem érhető el. Lehet, hogy a webhelyen technikai problémák léptek fel, vagy módosítania kell a böngésző beállításait.
--------------------------------------------------------------------------------
Tegye a következőt:
Kattintson a Frissítés gombra, vagy próbálja újra később.
Ha a címsorban adta meg a lap címét, ellenőrizze, hogy helyesen írta-e be azt.
A kapcsolat beállításainak ellenőrzéséhez kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára. A Kapcsolatok lapon kattintson a Beállítások gombra. A beállításoknak meg kell egyezniük a helyi hálózat rendszergazdája vagy az internetszolgáltató által megadott beállításokkal.
Ellenőrizze, hogy a rendszer észleli-e az internetkapcsolat beállításait. A Microsoft Windows beállítható a hálózat vizsgálatára és a hálózati beállítások automatikus felderítésére (ha a hálózat rendszergazdája engedélyezte ezt a beállítást).
Kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára.
A Kapcsolatok lapon kattintson a LAN-beállítások gombra.
Jelölje be A beállítások automatikus észlelése jelölőnégyzetet, és kattintson az OK gombra.
Egyes webhelyek megkövetelik a 128 bites titkosítású kapcsolatot. A Súgó menü Névjegy parancsára kattintva állapíthatja meg, milyen titkosítási erősség van a számítógépre telepítve.
Ha biztonságos webhelyet próbál elérni, ellenőrizze, hogy számítógépe biztonsági beállításai támogatják-e azt. Kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára. A Speciális lap Biztonság csoportjában ellenőrizze az SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0 protokollok beállításait.
MI alajpán adják a 300k-s freerollos tokenek? Én ma is befizettem, de nem kaptam. Amikor múltkor fizettem be, akkor adtak 20-t.
Milyen gyorsan fizetnek ki Skrillen keresztül?