Az elsőt FREE Limited Plan mert a többinél meg kell adni a fizetési adatokat is és levonjak automatikusan a díjat ha lejárt a 3 nap próba
A gond az everestnél az elérési útvonal miatt van ami ez: en.everestpoker.com viszont ők meg ezt javasolják https://hu.everestpoker.org/ és itt a bibi. Megírtam ezt nekik és kértem őket, hogy javítsák ki. Remélem a szoftveresek megoldják hamar és nem kell VPN-t használni mert e-miatt már számlákat zárt be pl. a gala pokert több embernél mert tiltott a VPN.
Akkor még mindig nem megy ez a hulladék nektek sem, igaz?
És akkor a vpn-el kapcsolatban mi a helyzet az everestnél?Lehet használni?
Nem tudom de nekem prompt cashout and delete lesz :D
Everest update:
Szeretném tájékoztatni, hogy az említett problémát már továbbítottuk technikai osztályunknak, akik mindent megtesznek, hogy a lehető leghamarabb megoldódjon a belépési probléma.
Szeretném továbbá tájékoztatni, hogy oldalunkat továbbra is elérheti a hu.everestpoker.org címen.
A VPN használata valóban megoldja a bejelentkezési problémát azonban oldalunkon nem megengedett a használata, ezért szeretném megkérni, hogy legyen szíves megvárni amíg illetékes osztályunk orvosolja a felmerült problémát.
Köszönjük szíves megértését és együttműködését!
Everest update:
Szeretném tájékoztatni, hogy az említett problémát már továbbítottuk technikai osztályunknak, akik mindent megtesznek, hogy a lehető leghamarabb megoldódjon a belépési probléma.
Szeretném továbbá tájékoztatni, hogy oldalunkat továbbra is elérheti a hu.everestpoker.org címen.
A VPN használata valóban megoldja a bejelentkezési problémát azonban oldalunkon nem megengedett a használata, ezért szeretném megkérni, hogy legyen szíves megvárni amíg illetékes osztályunk orvosolja a felmerült problémát.
Köszönjük szíves megértését és együttműködését!
Akadémia jót tanácsol, ügyesek. Azt, hogy engedik-e a használatát közvetlenül egy oldaltól kell megkérdezni, és nem egy fórumtól. Ez igaz itt is, és a konkurenciánál is. Ha tolja valaki VPN-el kizárást kap. Ez elég egyértelmű válasz az Everestől, sőt több ipoker terem kifejezetten tiltja a használatát. És, ha meg valaki arra hivatkozik, hogy ez és ez a fórum azt mondta neki, hogy nyugodtan használhat VPN-t nem zárják ki az kicsit hülyén jön ki. Kizárás esetén. Én azért írtam a fenti Everest választ mert nem akarom, hogy VPN miatt kizárjanak valakit. Csak tisztáztam a VPN kérdést.
Akadémia jót tanácsol, ügyesek. Azt, hogy engedik-e a használatát közvetlenül egy oldaltól kell megkérdezni, és nem egy fórumtól. Ez igaz itt is, és a konkurenciánál is. Ha tolja valaki VPN-el kizárást kap. Ez elég egyértelmű válasz az Everestől, sőt több ipoker terem kifejezetten tiltja a használatát. És, ha meg valaki arra hivatkozik, hogy ez és ez a fórum azt mondta neki, hogy nyugodtan használhat VPN-t nem zárják ki az kicsit hülyén jön ki. Kizárás esetén. Én azért írtam a fenti Everest választ mert nem akarom, hogy VPN miatt kizárjanak valakit. Csak tisztáztam a VPN kérdést.
Megjött a válasz ezt a beállítást kell követni.
Szeretném tájékoztatni, hogy technikai osztályunk visszajelzése alapján, sikerült kijavítani a bejelentkezés során felmerült problémát.
Szeretném megkérni, hogy legyen szíves elvégezni az alábbi beállításokat, majd ismételten megpróbálni bejelentkezni a Póker alkalmazásba és továbbítani részünkre tapasztalatait:
- törölni a cookie-kat, cache útvonalakat, ideiglenes internet fájlokat az Internet Explorer böngészőben,
- ideiglenesen kikapcsolni a tűzfalat és a vírusirtót
- frissíteni az Adobe Flash Player programot az Internet Explorer böngészőben
- ezt követően újratelepíteni a klienst – ehhez kérem, ismét töltse le pókerszoftverünk legújabb verzióját a https://hu.everestpoker.org/Landing oldalról.
Köszönjük szíves együttműködését és megértését!
Amennyiben további kérdése merülne fel, kérjük ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!
Tisztelettel:
Attila,
Everest Ügyfélszolgálat
Működik simán.