Köszi.
Már megy is.
Elég volt uninstalálni, és az új linkről újra telepíteni.
De valamiért csak a magyar verziója működik, az angol nem...
De valamiért csak a magyar verziója működik, az angol nem...
Jaja, ez így nem lesz jó, ez csak magyarul megy :)
Használod magyar nyelven segédprogi nélkül. HM2 nem kell:p
Jaja, ez így nem lesz jó, ez csak magyarul megy :)
Köszi a közbenjárást. Magyarul tényleg elég béna az oldal(High Card Queen helyett Erős lap Dáma pl.), de persze legalább működik.
Miért ne lenne jó? Én amikor írtam nekik akkor azért tettem mert a magyar szolgáltatók a régi magyar elérést blokkolták. És rávezettem őket, hogy miért logol a kliens. És ezek szerint csak a magyar nyelvű verziónál oldották meg a problémát az angolnál nem, de ezt nem is kértem. Mikor letölti az ember az új klienst akkor a frissítésnél lehet látni, hogy miket frissít, nyelvet, lobbyt, stb, na itt az angol kimaradt az nem került bele a magyar frissítésbe. Feltételezték, hogy magyar csak magyar nyelven használja a szoftvert:o. Akinek angol kell az írja meg, nekem jó a magyar kliens. Komolyan, mi ez? Kijavították gyorsan most meg az a gond, hogy csak a magyar kliens megy gond nélkül?
Pedig jó, megy gond nélkül. Ha neked nem megy akkor nálad van a hiba, mert több embernél is megy ahogy olvastam pár helyen.
Én csak újra leszedtem nem kapcsoltam ki a tűzfalat és a vírusirtót, de töröltem a régi klienst és a letöltési előzményeket. A többit kihagytam, de így is simán megy.