az is csak 6k+ euro rake után szerzett zseton beváltásánál.
Az Elite szinthez ugye 1100€, Super Elitehez 1800€ rake kell, és ott van még a szórzó, szóval pl. Super Elite szinten a 30%-hoz csak 3333€ rake kell.
Való igaz, és a max visszatérítés is majdnem 32%.
Egyébként nem nagyon lövök mellé, ha az mondom, hogy a tavalyi profitnak a 35-40%-át lehet elérni idén az ipokeren; nyilván a többi terem (az a 2 másik amelyik még nem húzott el az országból) is csökkenteni fog majd.
Hi,
Nektek Everest-ről mennyi idő volt mire megkaptátok a pénzt skrill-re?
Átlag fél nap max egy. Vagyis nekem, ha reggel kérem ki estére megérkezik, de volt már egy nap is.
Örömmel értesítjük, hogy az Everest Póker kedvező változtatásokat léptetett életbe a Póker Jutalmak promócióban. Továbbra is nyerhet asztalainknál készpénzt vagy torna tokeneket a játék során ill. az Everest Póker Liga tagjaként exkluzív tornákon vehet részt.
Ebben semmi öröm nincs.
https://hu.everestpoker.org/everest-poker-jutalmak-cpok_ev_loyalty1
Üdv!
Senki nem akarja 100 euros tokenre váltani VIP pontjait? 3napja várok...
Valahogy nem lehet visszaállítani a régi kinézetre? Újraraktam a gépet, de ez valami borzalmas, rendesen zavar játék közben:(
Nálatok az új klienssel működik a HUD? Nekem nem akar működni, de még a HH-kat sem találja a PT, ha megadom a mappát az sem jó... ?! :(
legújabb verzióval megy
jó mappát adtál meg?
aha, jót adtam meg. Érdekes, mert újraraktam a pt-t, aztán egyből felismerte az auto 'kereső', szóval szerencsére megoldódott a probléma