sziasztok.
elég gáz ilyet írni, ég is a pofám, de nem tudok regizni az oldalra...
a legvégén mikor a képek közül ki kell választanom mondjuk az összes taxit, utána azt írja, hogy az alatta lévő üres mezőbe másoljam be a kódot, de nincs sehol semmiféle kód.
a képek helyén meg ez jelenik meg "03AHJ_VuuepJQwxe8QG9Y7cXUOMwObwJFNNiLr_k84U7_RnhU_0YHpYGFukOMVhCRL2XZFDc2JyEm3FDmL_gkIWO4HpBi9I3snw3ToehTtU2rDWdO6Bz6eTrC5ILtkYZBKgrbfPcpPPl34NRvAqVGlAmk3V8_uYmqMIQ36-_7eYxuztaXTZWIq9h4be_7gS7h7fg2MfWq6db4MEdK00xxsbN808p8hbnqvcQ9S-NKm2Vsb7C0bzTAcxHQBxHgOvoZ639-rnRMoY_eHIuuv1xbkJxQreEaDfBkAgqb5LnLiNle02pqvPx-OlxKtxCv4aKBxMtKbdwwMRsq5TUR_ma3OUpsTI_UWeQximBYk0DeLf-ZMcwiNHP8lCjjulboqfWoB24WAHdgWpqTC" itt kéne lennie a kódnak? csak valamiért nekem nem adja ki?
SIKERÜLT
úgy próbáltam először regisztrálni, hogy leszedtem a klienst és az " új számla létrehozásra" kattintottam...
most meg maga az everestpoker oldalán regiztem, így sikerült... :D
A reward pontokat hol tudom beváltani? Ha jól emlékszem régebben HU SNG-nél lehetett, most ott nem találom, ill. a pénztárnál a reward pontok beváltásánál nem engedni.
mégsem lesz áprilisi race?
mégsem lesz áprilisi race?
megy az everest nektek? engem 3 órája nem enged belépni
én be tudtam lépni..
Én tudtam játszani délután is, és most is működik.
Hétfőn indul az IPOPS versenysorozat, érdemes lehet ráfigyelni.
A reward pontokat hol tudom beváltani? Ha jól emlékszem régebben HU SNG-nél lehetett, most ott nem találom, ill. a pénztárnál a reward pontok beváltásánál nem engedni.
A legjobb Jutalompont kifizetést kínáljuk (mindössze 1 eurótól kezdodoen) elso napjától kezdve az Everest Pókeren, ráadásul megválaszthatja, hogy pontjait valódi pénzre vagy versenybelépokre akarja-e beváltani.
Minél több Jutalompontot gyujt, annál többet kap. Még jobban jár, ha Jutalompontjait versenybelépokre váltja (10% kedvezmény)!
Bovebben a Jutalompont kifizetési lehetoségekrol
Attól függoen, hogy mennyi pontot mire szeretne beváltani, két különbözo Jutalompont kifizetési lehetoséget kínálunk.
Vegye figyelembe, hogy mind a valódi pénzösszegek, mind pedig a versenybelépok azonnal jóváírásra kerülnek számlájára.
Sit & Win versenyek
Sit & Win versenyeink (a pókerlobbyban a VIP Jutalmak fül alatt) minden játékosunk (VIP 1 szinttol) számára elérhetok. Csak döntse el, mennyi Jutalompontot szeretne beváltani, majd válassza ki a kívánt Sit & Win versenyt. Mint feljebb már említettük, választhatja pontjait beváltását valódi pénzre is, de versenybelépoket jobb átváltási áron szerezhet.
Amint egy másik játékos csatlakozik a választott Sit & Win versenyhez, mindketten megkapják az adott Sit & Win verseny leírásában feltüntetett díjat – játszani nem szükséges – vagyis mindkettojük garantált nyereményben részesül!
Pontkifizetés
A pontkifizetés lehetoség kizárólag a VIP 3 és afölötti játékosok számára érheto el és a minimálisan kifizetheto pontok száma 4000, ami 50 euróra kerül átváltásra (ennél kisebb összeg esetén a Sit & Win versenyeket kell választani).
Jutalompontjai beváltásához be kell jelentkeznie az Everest Póker szoftverébe, ahol a Számlám, majd a Pontkifizetés lehetoségek választása után a Jutalompontok KIFIZETÉSE gombra kell kattintania.
Vegye figyelembe, hogy amint megnyomja a Jutalompontok KIFIZETÉSE gombot, az összes elérheto Jutalompontja átváltásra kerül a legközelebbi pénzösszegre. Például, ha 7250 Jutalompontja van, akkor számlájára 100 € kerül jóváírásra. Ha meghatározott összegu pontot szeretne átváltani, válassza a Sit & Win versenyeket. Amennyiben nincs megfelelo Sit & Win verseny erre a célra, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz (support@everestpoker.com) segítségért.
[TABLE]
[TR]
[TD="width: 49%"][TABLE="class: listing"]
[TR]
[TH="colspan: 2"][CENTER]SIT & WIN VERSENYEK VIP 1 SZINTIG[/CENTER]
[/TH]
[/TR]
[TR]
[TH="width: 34%"][CENTER]VALÓDI PÉNZ[/CENTER]
[/TH]
[TH="width: 32%"][CENTER]VERSENYBELÉPOK[/CENTER]
[/TH]