csak én érzem ugy mintha egy kcisit gyorsult volna a játék pár napja? ilyen 10%al nagyobb az átlag handszám/óra
Ilyen különbség nem a speed asztalok számán múlik szerintetek?
Persze nagyon örülnék neki ha gyorsult volna a játék...valami egyéb okból...
Visszatérnék a terembe de tavasz óta nem játszottam itt, és érdekelne milyen a játékos állomány nl25-50-100 fr/sh (inkább fr). Még mindíg olyan mint tavasszal, őrült franciák és olaszok? Milyen stratégiával érdemes kezdeni?
Visszatérnék a terembe de tavasz óta nem játszottam itt, és érdekelne milyen a játékos állomány nl25-50-100 fr/sh (inkább fr). Még mindíg olyan mint tavasszal, őrült franciák és olaszok? Milyen stratégiával érdemes kezdeni?
???
Én is beültem tegnapelőtt újra, csak ajánlani tudom. A szoftverénél viszont lehet jobbat találni, sajnos elég lassú.
Én is beültem tegnapelőtt újra, csak ajánlani tudom. A szoftverénél viszont lehet jobbat találni, sajnos elég lassú.
Huh, az utóbbi kb 1 hónapban gyakorlatilag nem játszottam, mert nem volt időm. Azonban szeretnék most elkezdeni megint egy picit, szerintem talán Everest lesz, a játékosállomány elég meggyőző, csak a szoftver lenne egy hangyányit jobb....
Ezt ma fedeztem fel: VIP program
Jónak tűnik, nagyon jónak. Bár a summit pontot át kellene számolni, hogy melyik szinten kb mekkora rakebacknek felel meg.