Póker Fórum Archívum > Online póker termek > Everestes regularok topicja

titcar
Válasz Littlemage kommentjére
2008. nov. 1. 1:59

én pont ezt csinaltam, tegnap aktivaltam.
de nem hiszem, hogy NL25-ön meg lehetne csinalni 2 nap alatt a 7k pontot.:D :D :D

miért 2 nap alatt? 11éig érvényes a bónusz nem?

ThxLittleFish
Válasz titcar kommentjére
2008. nov. 1. 2:32

én is ezt csinálom nagyjából... bár kicsit belekezdtem, de direkt megvártam a nov1-et, hogy kapjak bónusz SPket is ezzel párhuzamosan :D de nem emiatt fogok meggazdagodni :p

Littlemage
2008. nov. 1. 3:33

miért 2 nap alatt? 11éig érvényes a bónusz nem?

12 nap alatt, csak ez a bill :)))) de annyi alatt se sok esely lenne ra.

titcar
Válasz Littlemage kommentjére
2008. nov. 1. 3:47

12 nap alatt, csak ez a bill :)))) de annyi alatt se sok esely lenne ra.

mennyi hand az nl25ön? 30-40 ezer? (a 7K pont)

tejbetök
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2008. nov. 1. 11:12

én is ezt csinálom nagyjából... bár kicsit belekezdtem, de direkt megvártam a nov1-et, hogy kapjak bónusz SPket is ezzel párhuzamosan :D de nem emiatt fogok meggazdagodni :p

Hát szerintem sem.
Pláne azért nem, mert a plusz summitok nem számítanak bele se a bónuszba, sem pedig a majdani szintlépésbe.
Világosan le van írva.

mrj
Válasz tejbetök kommentjére
2008. nov. 2. 1:08

ha valakit érdekel az új bónuszrendszer

campII ben vagyok, NL50 6 max asztalokon átlagosan kb $0.8/100 hand rakebacket kapok.

u fultilten volt $1/100. de szerintem figyelembe véve hogy itt sokkal verhetőbb a mezőny nem annyira rossz.
tegnap egy arc a riveren Q magassal adja az allinemet heavy flop action után a floppolt pokerem ellem full beülőért. Azért az nem fájt:)

titcar
Válasz mrj kommentjére
2008. nov. 2. 1:25

ha valaki az adott hónapban szintet lép, akkor vajon a következő hónaptól kap több% bónuszt vagy azonnal?

mrj: nem számoltál el? 100 handenként kitermeltek annyi raket, amiből visszaadnak 60 dolcsi bónuszt mondjuk, úgy hoyg az kevesebb mitn 30% rb? azaz konkrétan kb. 200 dodi rake termelődik 100 hand alatt? :)

mrj
2008. nov. 2. 1:39

ha valaki az adott hónapban szintet lép, akkor vajon a következő hónaptól kap több% bónuszt vagy azonnal?

mrj: nem számoltál el? 100 handenként kitermeltek annyi raket, amiből visszaadnak 60 dolcsi bónuszt mondjuk, úgy hoyg az kevesebb mitn 30% rb? azaz konkrétan kb. 200 dodi rake termelődik 100 hand alatt? :)

de, eggyel arrébb csúszott a tizedes...:)

pedig úgy jobb lett volna.

javítva

ThxLittleFish
2008. nov. 2. 3:04

szerintem következő hónap

titcar
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2008. nov. 2. 3:24

miért van az hogy itt egy leszakadással 2 dbp megy el? jó inkább ne válaszoljatok...

Élő ügyfélszolgálat