én pont ezt csinaltam, tegnap aktivaltam.
de nem hiszem, hogy NL25-ön meg lehetne csinalni 2 nap alatt a 7k pontot.:D :D :D
én is ezt csinálom nagyjából... bár kicsit belekezdtem, de direkt megvártam a nov1-et, hogy kapjak bónusz SPket is ezzel párhuzamosan :D de nem emiatt fogok meggazdagodni :p
miért 2 nap alatt? 11éig érvényes a bónusz nem?
12 nap alatt, csak ez a bill :)))) de annyi alatt se sok esely lenne ra.
én is ezt csinálom nagyjából... bár kicsit belekezdtem, de direkt megvártam a nov1-et, hogy kapjak bónusz SPket is ezzel párhuzamosan :D de nem emiatt fogok meggazdagodni :p
ha valakit érdekel az új bónuszrendszer
campII ben vagyok, NL50 6 max asztalokon átlagosan kb $0.8/100 hand rakebacket kapok.
u fultilten volt $1/100. de szerintem figyelembe véve hogy itt sokkal verhetőbb a mezőny nem annyira rossz.
tegnap egy arc a riveren Q magassal adja az allinemet heavy flop action után a floppolt pokerem ellem full beülőért. Azért az nem fájt:)
ha valaki az adott hónapban szintet lép, akkor vajon a következő hónaptól kap több% bónuszt vagy azonnal?
mrj: nem számoltál el? 100 handenként kitermeltek annyi raket, amiből visszaadnak 60 dolcsi bónuszt mondjuk, úgy hoyg az kevesebb mitn 30% rb? azaz konkrétan kb. 200 dodi rake termelődik 100 hand alatt? :)
ha valaki az adott hónapban szintet lép, akkor vajon a következő hónaptól kap több% bónuszt vagy azonnal?
mrj: nem számoltál el? 100 handenként kitermeltek annyi raket, amiből visszaadnak 60 dolcsi bónuszt mondjuk, úgy hoyg az kevesebb mitn 30% rb? azaz konkrétan kb. 200 dodi rake termelődik 100 hand alatt? :)
miért van az hogy itt egy leszakadással 2 dbp megy el? jó inkább ne válaszoljatok...