Polacheck
Válasz wavesurfer kommentjére
2009. júl. 31. 18:04

Itt olvastam tegnap hogy $20-os részletekben lehet kiszedni ezt a Biggest Bonust.

Ez biztos? Hol írják? Csak mert én nem látom sehol.

Jó lenne tudni, mert nem lesz annyi időm a köv. 30 napban, hogy teljesen kijátsszam, de ha részletekben írják jóvá akkor nekiugrok...

Ki lehet, nekem az első 20 dolcsi már kijött.

Polacheck
Válasz Polacheck kommentjére
2009. júl. 31. 21:02

Sem a filter, sem a widget beállításaimat nem menti el az új lobbyban az FTP. Van valakinek hasonló gondja? Minden kilogoláskor törlődik mindkettő...

wavesurfer
2009. júl. 31. 21:20

Sem a filter, sem a widget beállításaimat nem menti el az új lobbyban az FTP. Van valakinek hasonló gondja? Minden kilogoláskor törlődik mindkettő...

A Standard View még BETA. Első belépéskor irták hogy küldjünk bug reportot ha valami nem jó.
Nálam egyébként semmi gond nem volt eddig. Filterek meg widgetek is mentve vannak.

Zoli
2009. júl. 31. 21:23

nemrég kikértem a teljes bankrollomat az FTP-ről. 1,5 év alatt rakeltem néhány tízezer usd-t, gondolom ez is közrejátszik abban hogy megkínáltak 100 usd reload bonusszal... tyvm:cool:

Polacheck
Válasz Zoli kommentjére
2009. júl. 31. 21:57

nemrég kikértem a teljes bankrollomat az FTP-ről. 1,5 év alatt rakeltem néhány tízezer usd-t, gondolom ez is közrejátszik abban hogy megkínáltak 100 usd reload bonusszal... tyvm:cool:

Vannak olyan regek, akik 28 hónap iron státusz után is ennyit kaptak. Ezt véletlenszerűen szórták. Ezen megsértődni nem éri meg szerintem...

Zoli
2009. júl. 31. 22:38

Vannak olyan regek, akik 28 hónap iron státusz után is ennyit kaptak. Ezt véletlenszerűen szórták. Ezen megsértődni nem éri meg szerintem...

elég frusztráló hogy a mezőny egyre nehezebb, a rake nem lesz kevesebb, promó szökőévente egy, és akkor is azok kapják akik alig játszanak. eh...

fecooka
Válasz Zoli kommentjére
2009. aug. 1. 1:33

Én 500 $ reload bónuszt kaptam, de sajna most nincs időm kijátszani.

Bár nem is sajnálom mert eddig ha bónuszt kaptam úgysem ment a játék.

styxxx
Válasz Zoli kommentjére
2009. aug. 1. 2:27

elég frusztráló hogy a mezőny egyre nehezebb, a rake nem lesz kevesebb, promó szökőévente egy, és akkor is azok kapják akik alig játszanak. eh...

+1

én is kicsit kezdek már berágni, hogy az x hónap státusz után kiirnak 300 bonuszt amit valószínüleg úgysem fogok kijátszani, és az egyre nehezebb mezőnyben már harmad annyi BB/100-at sem termelek, mint egy másik hálózatnál, így a 300 dodóval kitörölhetem, mert csak az időmet veszi el.
Mostanában ezért már csak turnizgatok FTP-n.
(hú de kírtam magamból az elmúlt 2 hónap szopás utáni feszkót :D)

Overcome85
Válasz Zoli kommentjére
2009. aug. 1. 13:46

Én nem tudom ,h ugyanott játszunk e?
Egyre nehezebb a mezőny!?Szerintem egyre gyengébb.NL50 SH-en rengeteg 50/4-es meg 77/10-es ürgével találkozni mostanában és nem tudom ,h a weak tight regek olyan nehéz ellenfelek lennének e a maguk 16/13-as játékával ami kimerül a flop cbet-be meg a value town-ba.
Van sok overagro Bill Ivye akik 5-6-os agresszíóval pörögnek.Ezeket csak be kell ültetni a hintába.Ha találsz vmi erőset blöfföltetni kell öket és A magassal áttolják a pénzüket.

wavesurfer
Válasz Overcome85 kommentjére
2009. aug. 1. 14:40

Most hol lehet követni a biggest bonus állását?
Nálam már nincs ott a My Promotions oldalán...

Élő ügyfélszolgálat