Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
High_TT
Válasz Bumbanas kommentjére
2009. aug. 2. 18:04

köszi-köszi.
végre sikerült :)

PiciDikenz
Válasz High_TT kommentjére
2009. aug. 2. 20:34

Sziasztok!

Ha egyszerre ketyeg a FD bonusz és a biggest bonus ever, akkor ezek mellett kaphatok rakebacket is, vagy azt csak azután, hogy ezek a bónuszok lejártak?

wavesurfer
Válasz PiciDikenz kommentjére
2009. aug. 2. 21:08

FD-t levonják belőle, a másikat nem.

Sai
Válasz wavesurfer kommentjére
2009. aug. 3. 12:17

FD-t levonják belőle, a másikat nem.

Ez az info honnan van? (Nem igazán találok sehol semmi összefoglaló leírást az RB-k és bonus-ok "kapcsolatáról").

A biggest bonus ever-t egyáltalán nem vonják le RB-ből, vagy csak ebben az esteben nem?

Köszi előre is:)

wavesurfer
Válasz Sai kommentjére
2009. aug. 3. 12:22

Ez az info honnan van? (Nem igazán találok sehol semmi összefoglaló leírást az RB-k és bonus-ok "kapcsolatáról").

A biggest bonus ever-t egyáltalán nem vonják le RB-ből, vagy csak ebben az esteben nem?

Köszi előre is:)

Full Tilt Poker rakeback
Innen származó idézet: "A rake-ből levonják a bónuszokat."

Ez az FD-re vonatkozik. A Biggest Bonust FD bonussal "párhuzamosan" ki lehet venni. Innen következtetem, hogy ezt nem vonják a RB-ből. Persze ez nem 100%, de nagyon valószínű. Ha nagyon aggaszt a support biztos megmondja a tutit.

High_TT
2009. aug. 3. 12:36

nem tudom aktiválni a biggest bónuszom.
cashier-my promotion.
De itt mindeféle promóció van csak épp Biggest bonus nincs.
Pedig kaptam levelet.

wavesurfer
Válasz High_TT kommentjére
2009. aug. 3. 12:44

nem tudom aktiválni a biggest bónuszom.
cashier-my promotion.
De itt mindeféle promóció van csak épp Biggest bonus nincs.
Pedig kaptam levelet.

Én is ezzel küzdök. Aktiválni ugyan sikerült, de nem mindig lehet követni. Egyszer ott van a weboldalon, egyszer nincs. Érdekes...
Nézz fel sűrűn a My Promotions oldalra, Aug.16-ig (addig lehet aktiválni) biztos ott lesz valamikor. :D

Update: most pl. ott van nálam, de egy órával ezelőtt nem volt. Most menj, meeenj!!! :D

High_TT
2009. aug. 3. 12:46

oksa köszi.

Sai
2009. aug. 3. 14:38

Full Tilt Poker rakeback
Innen származó idézet: "A rake-ből levonják a bónuszokat."

Ez az FD-re vonatkozik. A Biggest Bonust FD bonussal "párhuzamosan" ki lehet venni. Innen következtetem, hogy ezt nem vonják a RB-ből. Persze ez nem 100%, de nagyon valószínű. Ha nagyon aggaszt a support biztos megmondja a tutit.

"A rake-ből levonják a bónuszokat."

Én ezt pont úgy értelmeztem, hogy minden bónuszt levonnak (különben miért lenne a többesszám). Én csak örülök, ha nem vonják le, mert már aktiváltam:) Első nap ki is szedtem 40$-t belőle, remélem megmarad a lendület...

High_TT
Válasz Sai kommentjére
2009. aug. 3. 18:59

sikerült aktiválni a bónuszt.
Itt normális, hogy egy 90fős turbo sng-on 12 perc után szünet van?:D

Élő ügyfélszolgálat