A a my promotions-t akarom megnézni egy thhps oldalra tesz.
chrome böngészőm van. Ha ráklikkelek a kívánt promo register here gombjára, tölt egyet, és marad ugyan az az oldal. Mi a hiba?
A take 2-őt próbáltam.
Ha összejön a FTP egy bizonyos cuccra, és be akarom rá váltani, akkor kell még valamit fizetnem? Vagy egyből küldik a címemre??
A take 2-őt próbáltam.
Ha összejön a FTP egy bizonyos cuccra, és be akarom rá váltani, akkor kell még valamit fizetnem? Vagy egyből küldik a címemre??
tényleg nem értitek??? :(:(:(
nem az ss-el van bajom, hanem a ki...szott q..a sok ss-el
és nem csak nekem, az összes regnek kb:
FTP Answers 10/1 - Page 17 - Internet Poker - Online Poker Forum
játszhatatlan!! egy átlag 400-as reg (17/14) nyitó range messze nem felel meg egy lightosan ai menő ss elleni aicall rangenek és nem tudsz partit kialakítani normális, full stack játékosok ellen
de köszi, hogy mindenki a játéktudásom miatt aggódik
valaki tud erről a phil iveys prómoról kis infót adni?
Én csak nl100-on játszottam FTP-n, de ott a deep asztal volt a megoldás. Sima asztalok játszhatatlanok mert 5-6 ss volt rajtuk nonstop. Más termet néztél már? PL ongamen 2-3 ss-nél nem szokott több lenni. Csak sajna ott kevesebb az asztal és fos a szoftver :(
Sziasztok!!
Valaki nem tudja véletlenül hogy a fulltilt szoftverének milyen net sávszélesség kell mert a honlapon sehol sem találtam.
Előre is köszi.
Szarakodik a netünk és így játszottam ma egy partyt. A lényeg, hogy riveren beteltem 70et és akkor szétment. Szerintem calloltak és nyertem, de nem mentette el hh-ba se és így a HM-be se. Vhogy elő tudnám kotorászni ezt a handet?
Szarakodik a netünk és így játszottam ma egy partyt. A lényeg, hogy riveren beteltem 70et és akkor szétment. Szerintem calloltak és nyertem, de nem mentette el hh-ba se és így a HM-be se. Vhogy elő tudnám kotorászni ezt a handet?
ptr? :p