Kopi44
Válasz RunnAir kommentjére
2009. okt. 7. 9:59

A a my promotions-t akarom megnézni egy thhps oldalra tesz.
chrome böngészőm van. Ha ráklikkelek a kívánt promo register here gombjára, tölt egyet, és marad ugyan az az oldal. Mi a hiba?

Attól függ melyik promó. Mert ha esetleg a take2-ra próbáltál, akkor az már lejárt, de még kintvan az ikon, nem tudom miért nem vették még le.
Persze lehet, hogy tényleg a chrome a hiba.

A pontjaidat pedig a fulltilt store-ban tudod levásárolni.

Neomorf:
Próbáltad esetleg a deep asztalokat? 2/4-en 200$ a minimum beülő, az egy fokkal jobb, mint a 80$-os ss-ek. Mondjuk nem tudom mikor játszol és hány asztalon, és hogy mennyi ilyen asztal pörög, de szerintem érdemes körülnézni.

RunnAir
Válasz Kopi44 kommentjére
2009. okt. 7. 14:56

A take 2-őt próbáltam.

Ha összejön a FTP egy bizonyos cuccra, és be akarom rá váltani, akkor kell még valamit fizetnem? Vagy egyből küldik a címemre??

MarbleGuy
Válasz RunnAir kommentjére
2009. okt. 7. 15:02

A take 2-őt próbáltam.

Ha összejön a FTP egy bizonyos cuccra, és be akarom rá váltani, akkor kell még valamit fizetnem? Vagy egyből küldik a címemre??

A szó szoros értelmében nem kell. De a rake-ből leszednek pénzt..így kevesebb rakebacked lesz. (asszem 1000 pontért 5dolcsi rake-t vonnak..de ez nem tuti info)

rogan99
Válasz Neomorf kommentjére
2009. okt. 7. 15:07

tényleg nem értitek??? :(:(:(

nem az ss-el van bajom, hanem a ki...szott q..a sok ss-el
és nem csak nekem, az összes regnek kb:
FTP Answers 10/1 - Page 17 - Internet Poker - Online Poker Forum

játszhatatlan!! egy átlag 400-as reg (17/14) nyitó range messze nem felel meg egy lightosan ai menő ss elleni aicall rangenek és nem tudsz partit kialakítani normális, full stack játékosok ellen

de köszi, hogy mindenki a játéktudásom miatt aggódik

Én csak nl100-on játszottam FTP-n, de ott a deep asztal volt a megoldás. Sima asztalok játszhatatlanok mert 5-6 ss volt rajtuk nonstop. Más termet néztél már? PL ongamen 2-3 ss-nél nem szokott több lenni. Csak sajna ott kevesebb az asztal és fos a szoftver :(

mogyi79
Válasz rogan99 kommentjére
2009. okt. 8. 22:37

valaki tud erről a phil iveys prómoról kis infót adni?

Neomorf
Válasz rogan99 kommentjére
2009. okt. 8. 23:54

Én csak nl100-on játszottam FTP-n, de ott a deep asztal volt a megoldás. Sima asztalok játszhatatlanok mert 5-6 ss volt rajtuk nonstop. Más termet néztél már? PL ongamen 2-3 ss-nél nem szokott több lenni. Csak sajna ott kevesebb az asztal és fos a szoftver :(

igen, csak nincs elég asztal :(
lassan kénytelen leszek egyszerre több teremben játszani

Threwory
Válasz Neomorf kommentjére
2009. okt. 9. 9:24

Sziasztok!!

Valaki nem tudja véletlenül hogy a fulltilt szoftverének milyen net sávszélesség kell mert a honlapon sehol sem találtam.

Előre is köszi.

V.Peti
Válasz Threwory kommentjére
2009. okt. 9. 17:11

Szarakodik a netünk és így játszottam ma egy partyt. A lényeg, hogy riveren beteltem 70et és akkor szétment. Szerintem calloltak és nyertem, de nem mentette el hh-ba se és így a HM-be se. Vhogy elő tudnám kotorászni ezt a handet?

ThxLittleFish
Válasz V.Peti kommentjére
2009. okt. 9. 17:13

Szarakodik a netünk és így játszottam ma egy partyt. A lényeg, hogy riveren beteltem 70et és akkor szétment. Szerintem calloltak és nyertem, de nem mentette el hh-ba se és így a HM-be se. Vhogy elő tudnám kotorászni ezt a handet?

ptr? :p

V.Peti
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2009. okt. 9. 17:20

ptr? :p

Igen, megvan, köszi :)

Csak az ellenfél handjét nem látni, de ez is több, mint ha nem lenne :)

Élő ügyfélszolgálat