chau
Válasz Polacheck kommentjére
2009. okt. 17. 9:53

Valaki akinek van ftp kliense, plz nézze meg, hogy tud-e konnektálni. Elég fontos lenne, toronymagas cl vagyok a 20k garon de 20 perce nem enged vissza a terem

engem beenged, semmi probléma

janika451
2009. okt. 17. 9:54

beenged a szoftver.

Polacheck
Válasz janika451 kommentjére
2009. okt. 17. 9:56

MEgoldódott közben, de mindenkinek connection problémái vannak az asztalnál.

medgypeti
2009. okt. 18. 10:50

Tud valaki arról valamit hogy mi a hivatalos a PTR-el kapcsolatban?Lehet használni hivatalosan játék közben?Korábban voltak vele problémák, egyeseket bannoltak miatta.

Bumbanas
Válasz medgypeti kommentjére
2009. okt. 18. 10:55

Tud valaki arról valamit hogy mi a hivatalos a PTR-el kapcsolatban?Lehet használni hivatalosan játék közben?Korábban voltak vele problémák, egyeseket bannoltak miatta.

A weboldal megnézésére gondolsz? Én rendszeresen szoktam használni, még semmi gondom nem volt belőle.

medgypeti
Válasz Bumbanas kommentjére
2009. okt. 18. 10:56

A weboldal megnézésére gondolsz? Én rendszeresen szoktam használni, még semmi gondom nem volt belőle.

Igen arra.Azért jobb vigyázni vele amíg fut a kliens!

medgypeti
Válasz Bumbanas kommentjére
2009. okt. 18. 11:01

Na közben megtaláltam a FTP oldalán:
Not Permitted During Play

"2. Programs or services that provide additional information on opponents that a player would not normally be privy to:
Certain programs, websites, and subscription services provide extra information on opponents which may not be used during play. For example, the use of shared databases of tournament histories, results, and statistics are not permitted. Specific examples include:

[*]SharkScope
    [*]Top Shark
    [*]Smart Buddy
    [*]Poker Table Ratings"

janika451
2009. okt. 21. 14:53

A kifizetés kb mennyi idő alatt érkezik meg VISA kártyára? Ha van aktív bónusz, engedélyzett a cashout? Vagy ha cashoutolok akkor elvész a bónusz?

Sword84
2009. okt. 21. 15:02

Na közben megtaláltam a FTP oldalán:
Not Permitted During Play

"2. Programs or services that provide additional information on opponents that a player would not normally be privy to:
Certain programs, websites, and subscription services provide extra information on opponents which may not be used during play. For example, the use of shared databases of tournament histories, results, and statistics are not permitted. Specific examples include:

[*]SharkScope
    [*]Top Shark
    [*]Smart Buddy
    [*]Poker Table Ratings"

Nem is tudtam, hogy nem lehet használni a SharkScope-ot.
Nálam állandóan megy és nem is jött még figyelmeztetés.

Volt már olyan akinek szólt miatta az FTP?

Romsy
Válasz Sword84 kommentjére
2009. okt. 21. 15:13

max 1-2 nap kitiltást lehet kapni ilyenért, de nem jellemző, hogy szólnak miatta.

Élő ügyfélszolgálat