Akkor ok....
sziasztok, az miért lehet, hogy a handhistorykat nem menti le? vagyis csak négyet és kitörlődik mindig a következő? Mióta feltettem a holdem managert azóta van, állhat ez a kettő összefüggésben?
sziasztok, az miért lehet, hogy a handhistorykat nem menti le? vagyis csak négyet és kitörlődik mindig a következő? Mióta feltettem a holdem managert azóta van, állhat ez a kettő összefüggésben?
Beimportálja a HM.
HM-en belül meg tudod adni, hogy az importálj fájlokat hova helyezze át a művelet után, és akkor meglesznek egy helyen.
Mindig a negatívumok kerülnek itt elő, most én írnék egy nagyon dicséretes dolgot is:
Csütörtökön reggel (magyar idő szerint) kikértem pénzt Neteller számlámra és délben már a kezemben volt a pénz. Pokerheaven-ről volt, hogy 3 nap alatt jött meg. Köszi FTP!
Nekem MB-re és Neteller-re is egy másodpercen belül ráteszik a lóvét, mintha valami számítógép intézné (kizárt hogy ember ilyen gyorsan reagáljon a cashout-ra egy ekkora teremben).
Nekem MB-re és Neteller-re is egy másodpercen belül ráteszik a lóvét, mintha valami számítógép intézné (kizárt hogy ember ilyen gyorsan reagáljon a cashout-ra egy ekkora teremben).
hali.hivott már meg valaki barátot a full tiltre?az a gondom hogy nem fogadja el a freemailt.milyen e-mail cím kéne szerintetek?azért írok ide mert biztos gyorsabb választ kapok mint ott.