Lenne egy kérdésem. Kicsit nehezen tudom megfogalmazni, szóval mióta folyamatos szoftver frissítések voltak azóta állandóan villog az asztalnak az ablakja amikor rám kerül a sor. Kifér az összes ablak a képernyőmre, egyébként se játszom sok asztalon.
Szóval ez a villogás baromira idegesít. Lent a tálcán is villog. Remélem érthetően írtam le. Ki ezt valahogy kapcsolni, hogy ne jelezzen nekem sehogy amikor rám kerül a sor, látom én azt.
köszi.
Sziasztok!
Rendeltem 1 hete a Full Tilt Store-ból és kaptam is egy automatikus emailt a rendelésről. Elvileg küldeniük kéne még egyet akkor, hogyha postázzák. Aki már rendelt nem tud valami infót erről, hogy a rendelést követően mennyi idő után postázzák? Csak mert ugye még utána is beletelik pár hétbe mire megjön, ezért érdekelne, hogy kb. mikor adják fel rendelés után. Köszi a segítséget!
üdv
4-6 hét, várnod kell még.
4-6 hét, várnod kell még.
Köszi a gyors választ. Én is ennyire számítok, meg ezt írják az oldalon is. Csak az érdekelne most konkrétan, hogy a postázás mikor történik, mert minél később adják fel annál később jön meg. Aki már rendelt gondolom tudja mennyi idő alatt adják fel, mert akkor is kap egy emailt. Én még nem kaptam meg a 2. emailt amiben leírják ezt.
szerk.: csak azért érdekel ennyire, mert ez az első rendelésem :p
Hááát ....őőőő.... ezt Te hol hallottad h kapsz egy 2. emailt is?
Rendeltem már pár dolgot de 2 emailt még nem kaptam ugyanarról, sőt ha majd az ironman shopból rendelsz ott meg egyet se kapsz , na az az igazi oroszrulett.
Ahogy írták rendeléstől számítva 4-6hét
Fura ...
De lényegtelen, ha az 1. emailtól számítva 6 héten belül nem kapod meg akkor írj a supportnak.....
Én sem kaptam 2. email-t, és 9 !! hét alatt jött meg a fejhallgatóm :)
Türelem
Lefagy
Tegnap 130.000 ember alatt befagyott a software...
Egy hétig készültem egy tornára, aztán gyakorlatilag lehetetlen volt normális körülmények között játszani egy FTOPS tornán (40k people)! Most akartam átálni a nagyobb tournament-ekre, de így nem tudom van-e értelme?!
Tegnap 130.000 ember alatt befagyott a software...
Egy hétig készültem egy tornára, aztán gyakorlatilag lehetetlen volt normális körülmények között játszani egy FTOPS tornán (40k people)! Most akartam átálni a nagyobb tournament-ekre, de így nem tudom van-e értelme?!