Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Morzdomigron
Válasz vili kommentjére
2009. nov. 2. 22:13

Melyik napszakban tapasztaltatok gyenge játékosokat? Én mindig 20:00-kor kezdek, két hete nagyon szépen kifizették a lapjaimat, de az elmúlt egy hétben olyan feszes mindenki (NL100 FR), nem lehet normális akcióhoz jutni. Vagy ha igen, akkor is lemákolnak/belefutok a jobb lapba, de ez inkább bad beat...

dfecco23
Válasz Morzdomigron kommentjére
2009. nov. 2. 23:26

Poker Cash Bankroll

Sziasztok!

Valahol hallottam erről az 50+50$-os bónuszról, regisztráltam is minden jól ment egészen idáig, de a második e-mailt még nem kaptam meg. A bizonyos ( Telephone Verification Instructions-t) Valaki aki esetleg ezzel a bónusz promócióval regisztrált tud nekem abban segíteni, hogy mennyi idő telt a linkes aktiválás és a következő e-mail érkezéséig?

Köszi előre is.

Ha valakinek felkeltette az érdeklődését és még esetleg nem regisztrált, akkor itt a link: Full Tilt Poker: $100 ingyen | Royal Bonus

Módositok: Türelem rózsát terem. Frissítettem a postafiókom, és már ott is volt.

V.Peti
Válasz dfecco23 kommentjére
2009. nov. 3. 16:54

suppra kell írni, hogy növeljék a max. asztalszámot?

medgypeti
Válasz V.Peti kommentjére
2009. nov. 3. 16:57

suppra kell írni, hogy növeljék a max. asztalszámot?

Igen

medgypeti
Válasz dfecco23 kommentjére
2009. nov. 3. 16:58

Sziasztok!

Valahol hallottam erről az 50+50$-os bónuszról...[/url]

Ez nem az a hely.

Bumbanas
2009. nov. 3. 17:54

Melyik napszakban tapasztaltatok gyenge játékosokat? Én mindig 20:00-kor kezdek, két hete nagyon szépen kifizették a lapjaimat, de az elmúlt egy hétben olyan feszes mindenki (NL100 FR), nem lehet normális akcióhoz jutni. Vagy ha igen, akkor is lemákolnak/belefutok a jobb lapba, de ez inkább bad beat...

Szerver idő szerint késő este, hajnalban vannak laza, agyatlan játékosok, akkor játssz! Nálunk ez kora hajnali 4 - reggel 9-10 óra kb. Legalábbis nekem ez jön be.

Morzdomigron
Válasz Bumbanas kommentjére
2009. nov. 3. 19:03

Szerver idő szerint késő este, hajnalban vannak laza, agyatlan játékosok, akkor játssz! Nálunk ez kora hajnali 4 - reggel 9-10 óra kb. Legalábbis nekem ez jön be.

Kösz! Mindenképp megnézem. És ilyenkor mekkora a létszám? Honlapon szoktam nézni, hogy mennyien vannak online, és szerver idő szerint 14:00-15:00 körül szokott a csúcs lenni. Mondjuk h kevesen vannak, de agyatlanok, akkor mindenképpen jobban járok.
Még valami. Mióta játszol ezekben a napszakokban?

petozso
2009. nov. 3. 19:47

10$

Hali!

Ez meg mi?
Nézem a BR-em, hát 10$-ral több van rajta, mondom ez meg mi??
Emailemre ez jött:

This is an automated message sent from Full Tilt Poker.

Player ID: petozso
Date and Time: 2009-11-03 11:35:11
Transfer Number: PAY5EFF39278
Amount: 10.00

Status: APPROVED

Full Tilt Poker has made you a payment. The funds are now available in your account.

Thank you for playing at Full Tilt Poker

Ez most vmi bónusz, vagy micsoda?
Előre is köszi a választ :)

Jó ez meg minden, de nem sűrűn osztogatnak 10$-t...

Dreedle
Válasz petozso kommentjére
2009. nov. 3. 20:35

Van ez a piece of ivey promo amivel jegyeket lehet gyűjteni miközben játszol
és naponta van sorsolás, valószínű hogy ott nyertél.

dekalabda00
Válasz Dreedle kommentjére
2009. nov. 3. 20:50

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy figyelemmel lehet-e követni a rakeback-em alakulását? Mert azt olvastam, hogy mindig csak 50 dollár fölött írják jóvá a számlámon, és kíváncsi lennék, hogy hogyan alakul/mennyi van még hátra...

Élő ügyfélszolgálat