Admintól szeretném kérdezni, hogy a Full Tilt termében várható-e újból valamilyen rake race a pokerakadémián keresztül regisztrált játékosok részére?
Van egy nagy gondom, légyszíves segítsetek
Azt írják az e-mailben, hogy másnak akarod kiutalni a pénzt, mint aki beutalta, és paramin-ra hivatkoznak, hogy tőle kaptad a pénzt (azaz az akadémiás RB-re).
Gondolom a rb nagyobb volt, mint amennyit befizettél, vagy nem tudom miért mondják ezt, nekem anno semmi problémám nem volt kifizetésnél...
Azt írják az e-mailben, hogy másnak akarod kiutalni a pénzt, mint aki beutalta, és paramin-ra hivatkoznak, hogy tőle kaptad a pénzt (azaz az akadémiás RB-re).
Gondolom a rb nagyobb volt, mint amennyit befizettél, vagy nem tudom miért mondják ezt, nekem anno semmi problémám nem volt kifizetésnél...
mitől lehet h laggol a szoftverem két napja ? Többször előfordul h csak annyit veszek észre , hogy megáll a kép majd disconnect-reconnect..
Mit lehetne tenni ? A Netem az tuti jó.
Ha ujraraknám a szoftvert a notekat h oldjam meg h ne tünjenek el?
Utóbbi pár napban nekem is csinált ilyen kis laggokat kb 3-4 alkalommal, de fogalmam sincs hogy mitől.
A note-ok: a telepítési mappában egy XML fájl aminek a neve a te userneved.
Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e a teremben privát tornákat létrehozni, illetve privát cash asztalokat. Ha igen, akkor hogy?
Előre is köszi a segítséget.
nem, csak sok pontért lehet saját asztalod
Javítsatok ki ha tévednék, de jól látom hogy kevesebb SS ül a FR asztaloknál? Amikor én szerencsétlenkedtem SS-ént, akkor asztalonként 3-4-5 ült a 20bb-s féléből, most benéztem néhány 9max asztalhoz és nem látok annyit, ha meg van is, akkor az is inkább 40bb-s. Lemaradtam valamiről?
35 bb a minimum