d0npelo
Válasz prims kommentjére
2010. márc. 14. 19:20

ftp-n minden tour 1 órával hamarabb kezdődik, ez psen kicsit random, de ki van írva

dfecco23
Válasz prims kommentjére
2010. márc. 14. 19:45

azt nem tudom. de az lehet, hogy egy órával előbb indulnak a versenyek, mivel USA-ban most kezdődött a nyári időszámítás.

Az f@sza... Örvendek neki... Jó lett volna erről korábban értesülni. Így, végülis csak egy FTOPS versenyt sikerül bebukni....

Triccianus
Válasz dfecco23 kommentjére
2010. márc. 14. 21:29

Vicc, ami most a MiniFTOPS 9-en folyik éppen. Ez egy HU verseny, és az első forduló nem akar végetérni. Van ugyanis két asztal, ahol a játékosok valószínűleg sitout-on vannak, semmi más nem történik, mint hogy minden körben dobnak :D
A többiek persze közben már hülyét kapnak.

És a support sem tud mit kezdeni, szerintük meg kell várni, amíg a vakok akkorára nőnek, hogy a játékosok all-in kerüljenek :D

Triccianus
Válasz Triccianus kommentjére
2010. márc. 14. 21:51

Hogy ez mekkora volt... Közben az egyik asztal szerencsésen végetért, mert az egyik játékos visszajött, de vagy szándékosan szívatta a többieket, vagy annyira hülye volt, mint amennyire látszik, ugyanis NEM VETTE ÉSZRE, HOGY NINCS OTT AZ ELLENFELE!!! Játszott vele vagy 10 percet, 300/600-as vakoknál kezdték, és az idióta egyszer sem emelt rá a másikra, sem pre-, sem postflop :D
Rég röhögtem ennyit, főleg, hogy közben szinkronban 2000 türelmetlen ember küldte el a jó édes anyukájába :D

ZoliHUN
2010. márc. 14. 22:51

Nem enged belépni volt már vkinek hasonló problémája?

yoofej
Válasz ZoliHUN kommentjére
2010. márc. 14. 23:19

Nem enged belépni volt már vkinek hasonló problémája?

kerj uj jelszot

raining
2010. márc. 15. 0:52

Hogy ez mekkora volt... Közben az egyik asztal szerencsésen végetért, mert az egyik játékos visszajött, de vagy szándékosan szívatta a többieket, vagy annyira hülye volt, mint amennyire látszik, ugyanis NEM VETTE ÉSZRE, HOGY NINCS OTT AZ ELLENFELE!!! Játszott vele vagy 10 percet, 300/600-as vakoknál kezdték, és az idióta egyszer sem emelt rá a másikra, sem pre-, sem postflop :D
Rég röhögtem ennyit, főleg, hogy közben szinkronban 2000 türelmetlen ember küldte el a jó édes anyukájába :D

ya ez kemény volt.. de szerintem csak annyi volt h mindkettő nem volt gépnél és pont igy lettek össze sorsolva :)
bennt vagy még? mi a nicked?

GreEko
Válasz raining kommentjére
2010. márc. 15. 1:12

ha valakit érdekel a high stakes, ajánlom figyelmébe a 300/600 pl omaha asztalokat, 6 asztal van tele, és elég jó játék folyik.. :D

Triccianus
2010. márc. 15. 8:38

ya ez kemény volt.. de szerintem csak annyi volt h mindkettő nem volt gépnél és pont igy lettek össze sorsolva :)

Ugyanolyan néven vagyok, mint itt, de sajnos a második körben egy őrült svéd ellen búcsúztam. Először két pár < sor, másodszor flopon top K párral kerültem all-in, ő gutshottal tartotta, és leesett neki a lap.
Ezért vártam a második körre két és fél órát... :)

Triccianus
2010. márc. 15. 8:40

Amúgy te meddig jutottál?

Élő ügyfélszolgálat