ftp-n minden tour 1 órával hamarabb kezdődik, ez psen kicsit random, de ki van írva
azt nem tudom. de az lehet, hogy egy órával előbb indulnak a versenyek, mivel USA-ban most kezdődött a nyári időszámítás.
Vicc, ami most a MiniFTOPS 9-en folyik éppen. Ez egy HU verseny, és az első forduló nem akar végetérni. Van ugyanis két asztal, ahol a játékosok valószínűleg sitout-on vannak, semmi más nem történik, mint hogy minden körben dobnak :D
A többiek persze közben már hülyét kapnak.
És a support sem tud mit kezdeni, szerintük meg kell várni, amíg a vakok akkorára nőnek, hogy a játékosok all-in kerüljenek :D
Hogy ez mekkora volt... Közben az egyik asztal szerencsésen végetért, mert az egyik játékos visszajött, de vagy szándékosan szívatta a többieket, vagy annyira hülye volt, mint amennyire látszik, ugyanis NEM VETTE ÉSZRE, HOGY NINCS OTT AZ ELLENFELE!!! Játszott vele vagy 10 percet, 300/600-as vakoknál kezdték, és az idióta egyszer sem emelt rá a másikra, sem pre-, sem postflop :D
Rég röhögtem ennyit, főleg, hogy közben szinkronban 2000 türelmetlen ember küldte el a jó édes anyukájába :D
Nem enged belépni volt már vkinek hasonló problémája?
Nem enged belépni volt már vkinek hasonló problémája?
Hogy ez mekkora volt... Közben az egyik asztal szerencsésen végetért, mert az egyik játékos visszajött, de vagy szándékosan szívatta a többieket, vagy annyira hülye volt, mint amennyire látszik, ugyanis NEM VETTE ÉSZRE, HOGY NINCS OTT AZ ELLENFELE!!! Játszott vele vagy 10 percet, 300/600-as vakoknál kezdték, és az idióta egyszer sem emelt rá a másikra, sem pre-, sem postflop :D
Rég röhögtem ennyit, főleg, hogy közben szinkronban 2000 türelmetlen ember küldte el a jó édes anyukájába :D
ha valakit érdekel a high stakes, ajánlom figyelmébe a 300/600 pl omaha asztalokat, 6 asztal van tele, és elég jó játék folyik.. :D
ya ez kemény volt.. de szerintem csak annyi volt h mindkettő nem volt gépnél és pont igy lettek össze sorsolva :)
bennt vagy még? mi a nicked?
ya ez kemény volt.. de szerintem csak annyi volt h mindkettő nem volt gépnél és pont igy lettek össze sorsolva :)
bennt vagy még? mi a nicked?