Én Neteller-re utaltam,de azért furcsáltam a dolgot,mert itt mindenki azt írta,hogy egyszerre a számlán van.Kérdeztem,hogy más is járt-e így,de akkor nem válaszolt senki.Az FTP-s számlában csak annyi volt,hogy folyamatban.
Nem tudom mi lehet a probléma.. úgy néz ki hosszútávon ezt csak a stars tudja nyújtani...
Netellerre utaltam ki a héten, több mint 48 óra volt, de megjött. Úgy tűnik, most ennyi idő kell nekik.
FTP Pontokat be lehet váltani $-ra?
Sehol sem találtam meg a választ=/
FTP Pontokat be lehet váltani $-ra?
Sehol sem találtam meg a választ=/
Lenne egy olyan kérdésem hogy a havi rakebacket nyomon tudom követni valahol hogy hogy állok a hónapban?
Lenne egy olyan kérdésem hogy a havi rakebacket nyomon tudom követni valahol hogy hogy állok a hónapban?
shop
Pontosan két hét alatt megérkezett a pólóm. :)
Üdv.
Azt szeretném kérdezni, hogy én egy másik oldalon keresztül regisztráltam a terembe, és már kijátszottam a bónuszt. A későbbiekben, ha majd eljutok odáig akkor leszek jogosult a 27%os rackeback-re? Mi a feltétel egyáltalán, hogy ezt megkapja valaki? Minden játékosnak jár?
Köszönöm.
Üdv.
Azt szeretném kérdezni, hogy én egy másik oldalon keresztül regisztráltam a terembe, és már kijátszottam a bónuszt. A későbbiekben, ha majd eljutok odáig akkor leszek jogosult a 27%os rackeback-re? Mi a feltétel egyáltalán, hogy ezt megkapja valaki? Minden játékosnak jár?
Köszönöm.