cursor 10
Válasz Gordon kommentjére
2010. máj. 29. 9:21

Én Neteller-re utaltam,de azért furcsáltam a dolgot,mert itt mindenki azt írta,hogy egyszerre a számlán van.Kérdeztem,hogy más is járt-e így,de akkor nem válaszolt senki.Az FTP-s számlában csak annyi volt,hogy folyamatban.

Gordon
Válasz cursor 10 kommentjére
2010. máj. 29. 9:29

Nem tudom mi lehet a probléma.. úgy néz ki hosszútávon ezt csak a stars tudja nyújtani...

puskinl
2010. máj. 29. 10:16

Netellerre utaltam ki a héten, több mint 48 óra volt, de megjött. Úgy tűnik, most ennyi idő kell nekik.

MidnightFlop
Válasz puskinl kommentjére
2010. máj. 30. 1:28

FTP Pontokat be lehet váltani $-ra?
Sehol sem találtam meg a választ=/

Gordon
Válasz MidnightFlop kommentjére
2010. máj. 30. 1:51

FTP Pontokat be lehet váltani $-ra?
Sehol sem találtam meg a választ=/

a pontokat levásárolhatod torna belépőkre máshogyan nagyon nem tudod dollárosítani őket

saviola83
2010. máj. 30. 13:55

Lenne egy olyan kérdésem hogy a havi rakebacket nyomon tudom követni valahol hogy hogy állok a hónapban?

Roleks
Válasz saviola83 kommentjére
2010. máj. 30. 14:19

Lenne egy olyan kérdésem hogy a havi rakebacket nyomon tudom követni valahol hogy hogy állok a hónapban?

Rakerace.com, ha innen reggeltél, vagy HMben megnézed mennyi raket termeltél x0.27=rakeback

buktar
Válasz Roleks kommentjére
2010. máj. 31. 13:30

shop

Pontosan két hét alatt megérkezett a pólóm. :)

Phredricksen
Válasz buktar kommentjére
2010. máj. 31. 14:11

Üdv.

Azt szeretném kérdezni, hogy én egy másik oldalon keresztül regisztráltam a terembe, és már kijátszottam a bónuszt. A későbbiekben, ha majd eljutok odáig akkor leszek jogosult a 27%os rackeback-re? Mi a feltétel egyáltalán, hogy ezt megkapja valaki? Minden játékosnak jár?

Köszönöm.

vinczesz
Válasz Phredricksen kommentjére
2010. máj. 31. 14:21

Üdv.

Azt szeretném kérdezni, hogy én egy másik oldalon keresztül regisztráltam a terembe, és már kijátszottam a bónuszt. A későbbiekben, ha majd eljutok odáig akkor leszek jogosult a 27%os rackeback-re? Mi a feltétel egyáltalán, hogy ezt megkapja valaki? Minden játékosnak jár?

Köszönöm.

Erről a másik oldal ügyfélszolgálatát kell kérdezned, mivel rajtuk keresztül regeltél.

Élő ügyfélszolgálat