cake
Válasz hosocske kommentjére
2010. máj. 25. 10:35

Nagyon gondolkozok hogy PS vagy FTp re átmenjek, ezért megkérdem hogy a 27% RB kívűl a többi hülyeség kb hány % bónuszt ér még?

ezt így nem lehet megmondani, havi 100 dodi ironman-ért max

V.Peti
Válasz cake kommentjére
2010. máj. 25. 10:54

kb. semmit. ps neked jobb lenne, mert megcsinálsz 16k raket egy évben (ha jól emlékszem ennyi a supernova 6mon)

hosocske
Válasz V.Peti kommentjére
2010. máj. 25. 11:41

kb. semmit. ps neked jobb lenne, mert megcsinálsz 16k raket egy évben (ha jól emlékszem ennyi a supernova 6mon)

hát akkor jah, csak FTP vhogy jobbnak tűnik asztalok terén, bár ez lehet nem igaz, és PS en is már csak 7 hónap van azért hátra

Roleks
Válasz hosocske kommentjére
2010. máj. 25. 12:41

hát akkor jah, csak FTP vhogy jobbnak tűnik asztalok terén, bár ez lehet nem igaz, és PS en is már csak 7 hónap van azért hátra

FTPn szerintem is sokkal jobbak az asztalok legalábbis NL50-100on. De én is azon vergődök, hogy hosszútávon meg szerintem PS jobb.

Roleks
Válasz Bugi kommentjére
2010. máj. 25. 12:43

Sziasztok!

Korábban játszottam az FT-n, de akkor nem rakeback-es regem volt. Meg tudom valahogy oldani, hogy kapjak rakeback-et, vagy új regisztráció kell hozzá?

Köszi

Szerintem egyszerűbb ha csinálsz innen egy új accountot.

Bugi
Válasz Roleks kommentjére
2010. máj. 26. 19:47

Csak fosok, hogy az valahogy előbb utóbb kiderül.
Írtam a supportnak, majd jelzem, mi lett.

köszi

buktar
Válasz Bugi kommentjére
2010. máj. 27. 10:28

Déltől karbantartás lesz, kb 1,5 óra.

körted
Válasz Admin kommentjére
2010. máj. 28. 20:37

Lapok mutatásának tiltása

Sziasztok!

Segítsetek nekem abban, hogy hol lehet beállítani, hogy ne mutassa meg automatikusan a lapjaimat az olyan leosztásoknál, ahol nem jutunk mutatásig (leosztás végéig)?
Kerestem a fórumban is választ erre, de nem találtam. A kliensben pedig nincs ilyen beállítási opció.

Köszönöm előre is!

chau
Válasz körted kommentjére
2010. máj. 28. 20:42

Sziasztok!

Segítsetek nekem abban, hogy hol lehet beállítani, hogy ne mutassa meg automatikusan a lapjaimat az olyan leosztásoknál, ahol nem jutunk mutatásig (leosztás végéig)?
Kerestem a fórumban is választ erre, de nem találtam. A kliensben pedig nincs ilyen beállítási opció.

Köszönöm előre is!

Options-Auto Muck hands- PIPA

körted
Válasz chau kommentjére
2010. máj. 28. 20:44

Köszi!
Úgy látszik vak vagyok.

Élő ügyfélszolgálat