Nagyon gondolkozok hogy PS vagy FTp re átmenjek, ezért megkérdem hogy a 27% RB kívűl a többi hülyeség kb hány % bónuszt ér még?
kb. semmit. ps neked jobb lenne, mert megcsinálsz 16k raket egy évben (ha jól emlékszem ennyi a supernova 6mon)
kb. semmit. ps neked jobb lenne, mert megcsinálsz 16k raket egy évben (ha jól emlékszem ennyi a supernova 6mon)
hát akkor jah, csak FTP vhogy jobbnak tűnik asztalok terén, bár ez lehet nem igaz, és PS en is már csak 7 hónap van azért hátra
Sziasztok!
Korábban játszottam az FT-n, de akkor nem rakeback-es regem volt. Meg tudom valahogy oldani, hogy kapjak rakeback-et, vagy új regisztráció kell hozzá?
Köszi
Csak fosok, hogy az valahogy előbb utóbb kiderül.
Írtam a supportnak, majd jelzem, mi lett.
köszi
Déltől karbantartás lesz, kb 1,5 óra.
Lapok mutatásának tiltása
Sziasztok!
Segítsetek nekem abban, hogy hol lehet beállítani, hogy ne mutassa meg automatikusan a lapjaimat az olyan leosztásoknál, ahol nem jutunk mutatásig (leosztás végéig)?
Kerestem a fórumban is választ erre, de nem találtam. A kliensben pedig nincs ilyen beállítási opció.
Köszönöm előre is!
Sziasztok!
Segítsetek nekem abban, hogy hol lehet beállítani, hogy ne mutassa meg automatikusan a lapjaimat az olyan leosztásoknál, ahol nem jutunk mutatásig (leosztás végéig)?
Kerestem a fórumban is választ erre, de nem találtam. A kliensben pedig nincs ilyen beállítási opció.
Köszönöm előre is!
Köszi!
Úgy látszik vak vagyok.