reirreT
Válasz Admin kommentjére
2010. júl. 9. 20:41

Figyelem, július hónaptól a rakeback kifizetés automatikus formában és heti rendszerességgel történik. A rakerace.com számlán a megszokott statisztika továbbra is követhető marad, de a rakebacket már nem kell onnan kiutalni, hanem hetente mindenki megkapja automatikusan az FTP számlájára.

Az UB-n a szokásos marad?

Admin
Válasz Admin kommentjére

A skiski-től kapott pénzek, rakeback utalások. Ma volt esedékes a július első hetének rb kifizetése.

Admin
Válasz reirreT kommentjére

Az UB-n a szokásos marad?

Igen, egyelőre ott a szokásos marad.

Skiboy
Válasz Tibibacsi kommentjére
2010. júl. 9. 20:46

nem lehet hogy Skiboy van adakozó kedvében? :)

A karácsony még messze van. :)

Morzdomigron
Válasz Skiboy kommentjére
2010. júl. 9. 22:13

De akkor behajtjuk rajtad! :D

KözgazdA
Válasz Admin kommentjére
2010. júl. 10. 20:22

Figyelem, július hónaptól a rakeback kifizetés automatikus formában és heti rendszerességgel történik. A rakerace.com számlán a megszokott statisztika továbbra is követhető marad, de a rakebacket már nem kell onnan kiutalni, hanem hetente mindenki megkapja automatikusan az FTP számlájára.

Nekem van ott 40$ ki nem utalt rakebackem a rakerace.com-on, remélem az nem veszik el. 50$ a minimum cash out Full Tiltre, meglehet oldani hogy azt kitudjam utalni?

_Roll_
Válasz KözgazdA kommentjére
2010. júl. 10. 22:43

Nekem van ott 40$ ki nem utalt rakebackem a rakerace.com-on, remélem az nem veszik el. 50$ a minimum cash out Full Tiltre, meglehet oldani hogy azt kitudjam utalni?

Igen, majd meg lehet oldani. (már kérdezték valahol)

Feriboyslimshady
Válasz _Roll_ kommentjére
2010. júl. 11. 12:38

Bocs ha hülye vagyok, de én úgy tudtam, csak akkor jön rakeback ha min 50 dollár. Akkor mostantól minden héten fog jönni automatikusan függetlenül attól, hogy mennyi? Illetve a rakerace 23 dollár rakebacket mutat most meg kaptam majd 6 dolcsit, most akkor ez hogy van?
Tudom nem egetrengető összegek :)

Mezo_gsi
Válasz Feriboyslimshady kommentjére
2010. júl. 11. 13:07

Annyira nem bonyolult a dolog...

Eddig a rakerace.com-on lett jóváírva a rakeback, amit ki tudtál utalni magadnak, de csak ha legalább 50 dollár volt.
Mostantól automatikusan, hetente jóváíródik a FTP-s számládon, függetlenül az összegtől. (nekem konkrétan 16 centet írtak jóvá pénteken, mivel nem nagyon játszottam a héten)

Ami pedig a rakerace-n van jelen pillanatban és nincs 50 dodo, azt ki lehet majd utalni nemsokára...

Üdv.:
Mező

Feriboyslimshady
Válasz Mezo_gsi kommentjére
2010. júl. 11. 13:41

Köszi Mező!

Élő ügyfélszolgálat