Figyelem, július hónaptól a rakeback kifizetés automatikus formában és heti rendszerességgel történik. A rakerace.com számlán a megszokott statisztika továbbra is követhető marad, de a rakebacket már nem kell onnan kiutalni, hanem hetente mindenki megkapja automatikusan az FTP számlájára.
A skiski-től kapott pénzek, rakeback utalások. Ma volt esedékes a július első hetének rb kifizetése.
Az UB-n a szokásos marad?
nem lehet hogy Skiboy van adakozó kedvében? :)
De akkor behajtjuk rajtad! :D
Figyelem, július hónaptól a rakeback kifizetés automatikus formában és heti rendszerességgel történik. A rakerace.com számlán a megszokott statisztika továbbra is követhető marad, de a rakebacket már nem kell onnan kiutalni, hanem hetente mindenki megkapja automatikusan az FTP számlájára.
Nekem van ott 40$ ki nem utalt rakebackem a rakerace.com-on, remélem az nem veszik el. 50$ a minimum cash out Full Tiltre, meglehet oldani hogy azt kitudjam utalni?
Bocs ha hülye vagyok, de én úgy tudtam, csak akkor jön rakeback ha min 50 dollár. Akkor mostantól minden héten fog jönni automatikusan függetlenül attól, hogy mennyi? Illetve a rakerace 23 dollár rakebacket mutat most meg kaptam majd 6 dolcsit, most akkor ez hogy van?
Tudom nem egetrengető összegek :)
Annyira nem bonyolult a dolog...
Eddig a rakerace.com-on lett jóváírva a rakeback, amit ki tudtál utalni magadnak, de csak ha legalább 50 dollár volt.
Mostantól automatikusan, hetente jóváíródik a FTP-s számládon, függetlenül az összegtől. (nekem konkrétan 16 centet írtak jóvá pénteken, mivel nem nagyon játszottam a héten)
Ami pedig a rakerace-n van jelen pillanatban és nincs 50 dodo, azt ki lehet majd utalni nemsokára...
Üdv.:
Mező
Köszi Mező!