Legutóbbi kiutalásom után maradt bent $0.97 (!), de nem tudom kiutalni. Ennek mi lesz a sorsa?
ez egy megbizhato terem
Hello!
Nektek mennyi idő alatt szokott megérkezni a pénz Full Tilt-ről?
Csináltam egy cashoutot, küldtek emailt, hogy jóváhagyták a kifizetést és az előzménynél is eltünt, hogy feldolgozás alatt van kifizetésre x összeg, de a számlámon még nem látom.
Hello!
Csináltam egy cashoutot, küldtek emailt, hogy jóváhagyták a kifizetést és az előzménynél is eltünt, hogy feldolgozás alatt van kifizetésre x összeg, de a számlámon még nem látom.
Hello!
Legutóbbi kiutalásom után maradt bent $0.97 (!), de nem tudom kiutalni. Ennek mi lesz a sorsa?
írj a supportnak... lehet válaszonak rá!!! :)
Nos szerintem annak lőttek, nekem se engedte kiutalni a centeket..
Minek kéne kiutalni centeket??? El lehet őket játszani micro limit cashgamen!
Sziasztok!
Akinek sok felesleges pontja van attól vennék egy fekete flexfit sapit. Ha valaki úgy gondolja, hogy akar velem üzletelni az keressen meg privátban =)
Sose rendeljetek a Full Tilt Store-ból....
Hónapokkal ezelőtt rendeltem tőlük. Miután vagy 10 hét eltelt reklamáltam.
Közölték, hogy ők elküldték, de elküldik újra.
Rendeltem egy sapkát, egy póker chip set-et egy dzsekit és egy pólót.
Eltelt újabb 6 hét, most jött meg a postás.
Már eleve gyanús volt, mert egy nagyon kicsi doboz jött.
A szállító evél szerint mindent küldtek, (ez alapból vicc, ekkora dobozba be sem férhet minden), a dobozban meg csak a sapka volt.
Egy szemét átverős banda...
Rohadjanak meg nem is játszom többet náluk.