KözgazdA
Válasz Mezo_gsi kommentjére
2010. júl. 18. 10:32

Én is megkaptam "Skiski"-től az eheti, esedékes rakebacket.

Viszont a rakerace-ről hétfőn, vagy kedden kiutalt 41$-om még "lóg a levegőben."

Kedves Admin, esetleg rá lehetne kérdezni náluk, hogy mi újság?

Előre is köszönöm:

Mező

Elvileg mostantól mindig pénteken jön? Én ezen a héten nem kaptam még meg a rakebacket, és valóban, a rakeraceről kiutalt rb sem érkezett még meg.

Va
Válasz KözgazdA kommentjére
2010. júl. 18. 15:56

Üdv !

El tudnám valahogy adni (valakinek, vagy valahol) a 22$-os "the 200k$ double deuce" Full Tilt verseny jegyemet?

nadika
Válasz Va kommentjére
2010. júl. 19. 13:38

Üdv !

El tudnám valahogy adni (valakinek, vagy valahol) a 22$-os "the 200k$ double deuce" Full Tilt verseny jegyemet?

Nem.

StackHunter1
Válasz Gordon kommentjére
2010. júl. 21. 14:34

Nekem minden megjött mindig, kevesebb mint 1 hét alatt, lehet a postások nyúlták le, nekem vámtiszt szokta hozni...

Tényleg itthagyod ezért az FTP-t?

Megjött 1 héttel később a többi cucc is.
Röpke 4 hónappal azután, hogy megrendeltem.

Maradok FTP-n, csak első indulatomban írtam, mikor megláttam, hogy csak a sapka jött meg.

csirke00
Válasz StackHunter1 kommentjére
2010. júl. 21. 14:50

Sziasztok!

Tudna vki segíteni? Olyan problémám van FTp-n, hogy az utolsó szoftverfrissítés óta nem menti ele a hand historykat. Így a HM-nek nincs mit beolvasni. Szóval ez így annnyira nem vicces.
Valaki tud vmit?

rambopig
Válasz csirke00 kommentjére
2010. júl. 21. 15:16

Sziasztok!

Tudna vki segíteni? Olyan problémám van FTp-n, hogy az utolsó szoftverfrissítés óta nem menti ele a hand historykat. Így a HM-nek nincs mit beolvasni. Szóval ez így annnyira nem vicces.
Valaki tud vmit?

FT megváltoztatta a dátumok formátumát a HHban.
Csak meg kell várni,hogy kijöjjöm egy HM update.

csirke00
Válasz rambopig kommentjére
2010. júl. 21. 15:23

???

Köszi.
De én azt nem értem, hogy az FTP miért nem menti le, pedig most több ször is beállítottam, hogy mentsen, de nem teszi. Szóval ha át is állították, attól még kéne menteni valamilyen hand historyt. Az meg más kérdés, hogy beolvassa e azt a HM.
Szóval még valami ötlet?

rambopig
2010. júl. 21. 15:39

Hát nekem ugyanúgy menti, mint eddig. Nézd meg a szoftverben, lehet h frissítés óta elállítódott. Egyéb ötletem nincs.
Egyébként a legfrissebb infokért inkább ezt ajánlanám:
hud not working on FT - Holdem Manager Forums

Bumbanas
2010. júl. 21. 15:53

Kedves Csirke00!

Ha már itt összetalálkoztunk: Szerintem nem egymást kellene lehúzogatnunk, kitrükközni, arra ott van a sok amerikai, kanadai, ausztrál, stb. pénzét szóró játékos. A tűzszünetért cserébe esetleg fel tudom ajánlani, hogy pár tanáccsal szolgálok a NL100-as 0-ás játékod fejlesztésében.
És hidd el mindezt nem csesztetésből, hanem csupa jóindulatból írom.

csirke00
Válasz Bumbanas kommentjére
2010. júl. 21. 16:04

Kedves Csirke00!

Ha már itt összetalálkoztunk: Szerintem nem egymást kellene lehúzogatnunk, kitrükközni, arra ott van a sok amerikai, kanadai, ausztrál, stb. pénzét szóró játékos. A tűzszünetért cserébe esetleg fel tudom ajánlani, hogy pár tanáccsal szolgálok a NL100-as 0-ás játékod fejlesztésében.
És hidd el mindezt nem csesztetésből, hanem csupa jóindulatból írom.

Hmmm.
Rendben. Ezek szerint gyakran játszunk együtt. Milyen néven tolod?
Skypee: csirke00, azon esetleg tudunk könyebben beszélni. És benne vagyok a tűzszünetben és előre is köszi a jó tanácsokat, amúgy igen nem egymást kell lehúzni. :)

Élő ügyfélszolgálat