StackHunter1
Válasz csirke00 kommentjére
2010. júl. 21. 16:10
Nekem sem menti a frissítés óta a handeket és a hud se megy, kurvára idegesítő így vakon játszani, szívok folyton.
Threwory
Válasz StackHunter1 kommentjére
2010. júl. 21. 16:21
Nekem sem menti a frissítés óta a handeket és a hud se megy, kurvára idegesítő így vakon játszani, szívok folyton.
Nekem se működik a HUD mit lehet ilyenkor csinálni?
WARETRAPS
Válasz Threwory kommentjére
2010. júl. 21. 16:35
Nekem se működik a HUD mit lehet ilyenkor csinálni?
HM update-re várni, vagy HUD nélkül játszani FTP-n, vagy HUD-dal játszani más pokerteremben
bravesoul
Válasz WARETRAPS kommentjére
2010. júl. 21. 17:08
HM update-re várni, vagy HUD nélkül játszani FTP-n, vagy HUD-dal játszani más pokerteremben
vagy PT3 trialt elővenni :)
Triccianus
2010. júl. 21. 17:09
Most örülhet az, akinek a sokszor lefitymált PT3 szoftvere van HM helyett :)
Na jó, nem gonoszkodom tovább.
Triccianus
Válasz StackHunter1 kommentjére
2010. júl. 21. 17:12
Megjött 1 héttel később a többi cucc is.
Röpke 4 hónappal azután, hogy megrendeltem.
Maradok FTP-n, csak első indulatomban írtam, mikor megláttam, hogy csak a sapka jött meg.
Nálam max respect a FullTilt, a rendelt cuccot bő 1 hét (!!) alatt kiszállították. Pedig a visszaigazoló e-mail-ben valami olyasmit írtak, hogy a várható kiszállítás a rendelés után 5-7 héttel esedékes.
Bumbanas
Válasz Triccianus kommentjére
2010. júl. 21. 17:49
A műszaki cikkek sokkal előbb megérkeznek, mert Franciaországból küldik, szerintem pixmania.com-tól.
Triccianus
Válasz Bumbanas kommentjére
2010. júl. 21. 18:56
A műszaki cikkek sokkal előbb megérkeznek, mert Franciaországból küldik, szerintem pixmania.com-tól.
A boríték szerint Amerikából jött.
StackHunter1
Válasz Triccianus kommentjére
2010. júl. 21. 19:08
Nálam max respect a FullTilt, a rendelt cuccot bő 1 hét (!!) alatt kiszállították. Pedig a visszaigazoló e-mail-ben valami olyasmit írtak, hogy a várható kiszállítás a rendelés után 5-7 héttel esedékes.
Hát nekem ez volt az első rendelésem, de nagyon balul sült el.
Március elején rendeltem 1 sapkát, 1 inget, 1 dzsekit és 1 poker chip set-et.
A rendelés visszaigazolásában azt írták, hogy várjak türelemmel 6-8 hétig. Eltelt 10 hét, sehol semmi, erre írtam nekik, hogy mizújs a cuccal. Visszaírtak, hogy elküldték rég. Visszaírtam, hogy hát bizony ide nem ért. Erre írták, hogy újra küldik. Újabb 6-8 hét telt el mikor pár nappal ezelőtt jött a postás, 1 mini dobozzal. Csak a sapka volt benne, más nem is fért volna bele. A csomagban lévő szállítólevél szerint viszont mindent küldtek. Erre megint reklamáltam, de a mai napig nem kaptam választ. Ma viszont megint jött a postás és hozta a többi cumót.
Szóval happy end a vége, de vicc, hogy 4 hónap kellett, hogy megkapjam.
Badarka
2010. júl. 21. 19:13
jah, most már a HUD sem megy. A Table Scanner meg már vagy két hete nem muzsikál. fasza