petozso
Válasz Janesz kommentjére
2010. aug. 12. 16:37

sziasztok!

Az lenne a kérdésem h kaptam jegyet a szeptember 5-i 100k$-s freerollra, amit az első befizetőknek tartanak, ezen kb mennyien szoktak lenni vki tudja?

Az előző havin 12450en voltak.

Triccianus
Válasz petozso kommentjére
2010. aug. 12. 17:35

Az előző havin 12450en voltak.

Szép kis mezőny :) BLT-ken szokott lenni hasonló méretű.

Janesz
Válasz Triccianus kommentjére
2010. aug. 12. 18:32

petozso: köszi:)

Genius_
Válasz Janesz kommentjére
2010. aug. 12. 20:58

Azért kizárhatnak multi accolásért , ha a barátnőm is játszogat az oldalon és van ,hogy nem tudjuk megoldani hogy külön gépről? Pl, ha én alszok nála akkor csak tőle tudok laptopról és lehet , hogy ő aznap már játszott a saját nevével.
Ez probléma lehet v nem?

dfecco23
Válasz Genius_ kommentjére
2010. aug. 12. 21:04

Azért kizárhatnak multi accolásért , ha a barátnőm is játszogat az oldalon és van ,hogy nem tudjuk megoldani hogy külön gépről? Pl, ha én alszok nála akkor csak tőle tudok laptopról és lehet , hogy ő aznap már játszott a saját nevével.
Ez probléma lehet v nem?

Szia!

Ebből nem lehet probléma. Nálunk is fordul elő ilyen. Csak egy MTT-n nem játszhattok egy asztalon egymás ellen, illetve nem tudtok beülni egy cg asztalra. De külön időben nincs ennek akadálya.

Genius_
Válasz dfecco23 kommentjére
2010. aug. 12. 21:07

Értem köszönöm a választ. Akkor neked volt már így cashoutotok és semmi probléma nem volt ebből? És ha szélsőséges esetet nézünk pl. hogy xy rokonod kilépett és te utána be a sajátoddal akkor sem zárolnak csak a lényeg , hogy ne üljünk soha egy asztalnál?
ui: és akkor gondolom az nem probléma , hogy az ő laptop ipje és az én otthoni gépem ip-je is fellelhető lesz mind2 acc historyba?

Valaki másnak is van/volt hasonló tapasztalata ezzel kapcsolatban??

dfecco23
Válasz Genius_ kommentjére
2010. aug. 12. 22:00

Értem köszönöm a választ. Akkor neked volt már így cashoutotok és semmi probléma nem volt ebből? És ha szélsőséges esetet nézünk pl. hogy xy rokonod kilépett és te utána be a sajátoddal akkor sem zárolnak csak a lényeg , hogy ne üljünk soha egy asztalnál?
ui: és akkor gondolom az nem probléma , hogy az ő laptop ipje és az én otthoni gépem ip-je is fellelhető lesz mind2 acc historyba?

Valaki másnak is van/volt hasonló tapasztalata ezzel kapcsolatban??

Biztos ami biztos, érdemes a supportot tájékoztatni, hogy nem csak egy helyről játszotok mind a ketten. Nehogy az legyen, hogy emiatt zárolják a számláitokat. Van magyar support, nyugodtan lehet nekik írni, és nekem eddig mindig gyorsan válaszoltak. Most talán kicsit lassabban fog menni, hisz Ők is szabadságolnak.

buktar
Válasz dfecco23 kommentjére
2010. aug. 13. 10:40

RB

RB mikor várható?

Feriboyslimshady
Válasz buktar kommentjére
2010. aug. 13. 10:44

RB mikor várható?

Ma :)
Az előző fizetésekből kiindulva legkésőbb délután megkapjuk.

Krono
Válasz Feriboyslimshady kommentjére
2010. aug. 17. 12:40

Ma :)
Az előző fizetésekből kiindulva legkésőbb délután megkapjuk.

1: Az RB-t félhavonta adják?

2: Más sem tud belépni a szoftver-frissítés után?

Élő ügyfélszolgálat