attiati
Válasz attiati kommentjére
2010. aug. 17. 18:03

MB-s kifizetésnél meddig szoktak a pénzen ülni? Van valami extra procedúra?

Befizetésnél is valami hibaüzenet volt, hogy elutasították a befizetésemet. Az e-mailben is "feldolgozás alatt" van. Közben meg napok óta játszottam már.

Dreedle
2010. aug. 17. 18:23

Nekem MB-re azonnal jött úgy, hogy előtte utaltam be tíz perce a min összeget de az email az csak 1 órával később jött, hogy jóváhagyták a kiutalást.

Mondjuk nekem eddig szerencsém volt a az FT-vel support is válaszolt mindig 24 órán belül és a másik, hogy egyszer a banki átutalás 2 napon belül a számlámon volt pedig azt hittem lesz minimum 1 hét.

Triccianus
Válasz Dreedle kommentjére
2010. aug. 17. 18:26

MB-re nekem is rögtön szoktak utalni.

attiati
Válasz Triccianus kommentjére
2010. aug. 17. 18:39

na az fasza, akkor kéne aggódnom? :)

Mondjuk 24-48 órát írtak, de zavar, hogy még a befizetésemet sem "igazolták".
Bár most nézem, hogy már a 48 óra is eltelt.

Befizetésem státusza: declined, és teljesen más összeget írnak, mint amit beutaltam :S
A számlán meg megjelent, és tudtam is játszani.

Triccianus
2010. aug. 17. 18:47

Volt egy kényelmi funkció a FullTilten, amit a többasztalos játékhoz vezettek be egy-két hónapja. Ha beültél egy pl. egy SnG-re, akkor a rendszer megkérdezte, hogy be akarsz-e ülni egy másikra is, és így tovább.
Egy-két napja megszüntették ezt a dolgot, pedig nekem nagyon bejött. Nem tudjátok, hogy teljesen törölték, vagy valahol még be lehet állítani?

Triccianus
2010. aug. 17. 18:51

még az angol se válaszolt a kérdésemre, pedig az is kb 4 napja volt :)

Szerintem keresd meg a magyar supportot is. Nekem szerencsém volt velük, szinte azonnal válaszoltak.

raining
2010. aug. 17. 18:53

Nekem egy sima kérdésemre nem válaszolnak, szerintem nyári szabadságolások lehetnek..

Sziki
2010. aug. 17. 18:55

Üdv!egy elég gyenge kérdésem lenne...az órát h tudom átállitani helyi időre?Még uj vagyok FT-n...

zagato
Válasz Sziki kommentjére
2010. aug. 17. 19:00

Üdv!egy elég gyenge kérdésem lenne...az órát h tudom átállitani helyi időre?Még uj vagyok FT-n...

nem tudod sajnos, sehogy sem :/
nincs ilyen opcio jelenleg.

prims
2010. aug. 17. 19:11

Volt egy kényelmi funkció a FullTilten, amit a többasztalos játékhoz vezettek be egy-két hónapja. Ha beültél egy pl. egy SnG-re, akkor a rendszer megkérdezte, hogy be akarsz-e ülni egy másikra is, és így tovább.
Egy-két napja megszüntették ezt a dolgot, pedig nekem nagyon bejött. Nem tudjátok, hogy teljesen törölték, vagy valahol még be lehet állítani?

nekem az imént megkérdezte

Élő ügyfélszolgálat