gysanyi
Válasz Admin kommentjére
2010. aug. 30. 10:46

55$ Tournament Ticket

Sziasztok,

650 FTP pontomból két satellite egymás utáni megnyerésével sikerült hozzájutnom egy 55$-os tournament tickethez. A gondom az, hogy nem nagyon szeretnék 55 dolláros sitngo-ra vagy versenyre beülni, egyelőre csak 2 dolláros sitngon vagyok nyereséges. Nem tudtok valami okosat, hogy hogyan tudnám kis kockázattal cash-re vagy tournament dollárra váltani, hogy kisebb nevezésű versenyekre felhasználjam?

Mindenféle okosságot szívesen vennék. Már arra is gondoltam, hogy csináltatok egy 55 dolláros privát tournamentet és csak én reggelek be és hátha úgy jóváírnak belőle 50 dollárt ha senki nem reggel be. Vagy ez nem működik?

Sanyi

ali40baba
Válasz gysanyi kommentjére
2010. aug. 31. 20:36

Sziasztok.

Kérdésem lenne:
pl: a pokerstarson tegyük fel a 5,00+0,40 DoN SnG, ebből ugyebár 0,40 dollár a terem részesedése. Nekünk akkor ennek a 0,40 dollárnak a 27%-át kapjuk meg?

ali40baba
Válasz ali40baba kommentjére
2010. aug. 31. 20:38

persze ezt a full titen átvetitre gondoltam.

Triccianus
2010. aug. 31. 21:39

Sziasztok.

Kérdésem lenne:
pl: a pokerstarson tegyük fel a 5,00+0,40 DoN SnG, ebből ugyebár 0,40 dollár a terem részesedése. Nekünk akkor ennek a 0,40 dollárnak a 27%-át kapjuk meg?

Többé-kevésbé igen, feltéve, hogy az adott időszakban nem volt kijátszott bónuszod, nem használtál fel FTP pontokat, stb.
Ja, és persze FullTilt-en nincs DoN :)

ali40baba
Válasz Triccianus kommentjére
2010. aug. 31. 22:16

Oh az gáz, pedig oda terveztem. Más termek ahol don-ok vannak?

cake
2010. aug. 31. 23:06

Oh az gáz, pedig oda terveztem. Más termek ahol don-ok vannak?

cake network 33% rb... de olyan gyorsan nem telnek be az asztalok

mateja09
Válasz cake kommentjére
2010. szept. 1. 18:00

rakeback?

sziasztok

lenne egy kérdésem, megpróbálom értelmesen összefoglalni mi a problémám:
pár hónappal ezelőtt amikor játszottam FTP-n, akkor a rakeback-emet a rakeracen tudtam nyomon követni, és az ottani összeg köv hó elején automatice jött a számlámra, ha elérte ugyebár az 50 dollárt. júniusban - júliusban keveset játszottam, augusztusban már többet, viszont: a rakeraces számlán van 14 dollár, amihez nincs hozzáadva sem a júniusi, sem a júliusi, ellenben az van írva melléjük h paid, illetve néha kaptam skinski / skanskitól rakebacket, de az az összeg kevesebb a rakeracen található összeggel.

valaki tudna segíteni, vagy vmi megváltozott amiről nem tudok...? előre is köszönöm

M

Triccianus
Válasz mateja09 kommentjére
2010. szept. 1. 18:12

sziasztok

lenne egy kérdésem, megpróbálom értelmesen összefoglalni mi a problémám:
pár hónappal ezelőtt amikor játszottam FTP-n, akkor a rakeback-emet a rakeracen tudtam nyomon követni, és az ottani összeg köv hó elején automatice jött a számlámra, ha elérte ugyebár az 50 dollárt. júniusban - júliusban keveset játszottam, augusztusban már többet, viszont: a rakeraces számlán van 14 dollár, amihez nincs hozzáadva sem a júniusi, sem a júliusi, ellenben az van írva melléjük h paid, illetve néha kaptam skinski / skanskitól rakebacket, de az az összeg kevesebb a rakeracen található összeggel.

valaki tudna segíteni, vagy vmi megváltozott amiről nem tudok...? előre is köszönöm

M

Igen, megváltozott. Most már automatikusan kapod minden héten a rakebacket, függetlenül attól, hogy mekkora összegről van szó. A bent maradt 14 dollárt pedig kérd ki.

mateja09
Válasz Triccianus kommentjére
2010. szept. 1. 18:25

ohh értem már, köszönöm triccianus a választ! a benn maradt 14 dodó ügyében az akadémiás staff tud nekem segíteni?

Triccianus
Válasz mateja09 kommentjére
2010. szept. 1. 18:30

ohh értem már, köszönöm triccianus a választ! a benn maradt 14 dodó ügyében az akadémiás staff tud nekem segíteni?

Igen, tud, keresd meg őket bátran.

Élő ügyfélszolgálat