55$ Tournament Ticket
Sziasztok,
650 FTP pontomból két satellite egymás utáni megnyerésével sikerült hozzájutnom egy 55$-os tournament tickethez. A gondom az, hogy nem nagyon szeretnék 55 dolláros sitngo-ra vagy versenyre beülni, egyelőre csak 2 dolláros sitngon vagyok nyereséges. Nem tudtok valami okosat, hogy hogyan tudnám kis kockázattal cash-re vagy tournament dollárra váltani, hogy kisebb nevezésű versenyekre felhasználjam?
Mindenféle okosságot szívesen vennék. Már arra is gondoltam, hogy csináltatok egy 55 dolláros privát tournamentet és csak én reggelek be és hátha úgy jóváírnak belőle 50 dollárt ha senki nem reggel be. Vagy ez nem működik?
Sanyi
Sziasztok.
Kérdésem lenne:
pl: a pokerstarson tegyük fel a 5,00+0,40 DoN SnG, ebből ugyebár 0,40 dollár a terem részesedése. Nekünk akkor ennek a 0,40 dollárnak a 27%-át kapjuk meg?
persze ezt a full titen átvetitre gondoltam.
Sziasztok.
Kérdésem lenne:
pl: a pokerstarson tegyük fel a 5,00+0,40 DoN SnG, ebből ugyebár 0,40 dollár a terem részesedése. Nekünk akkor ennek a 0,40 dollárnak a 27%-át kapjuk meg?
Oh az gáz, pedig oda terveztem. Más termek ahol don-ok vannak?
Oh az gáz, pedig oda terveztem. Más termek ahol don-ok vannak?
rakeback?
sziasztok
lenne egy kérdésem, megpróbálom értelmesen összefoglalni mi a problémám:
pár hónappal ezelőtt amikor játszottam FTP-n, akkor a rakeback-emet a rakeracen tudtam nyomon követni, és az ottani összeg köv hó elején automatice jött a számlámra, ha elérte ugyebár az 50 dollárt. júniusban - júliusban keveset játszottam, augusztusban már többet, viszont: a rakeraces számlán van 14 dollár, amihez nincs hozzáadva sem a júniusi, sem a júliusi, ellenben az van írva melléjük h paid, illetve néha kaptam skinski / skanskitól rakebacket, de az az összeg kevesebb a rakeracen található összeggel.
valaki tudna segíteni, vagy vmi megváltozott amiről nem tudok...? előre is köszönöm
M
sziasztok
lenne egy kérdésem, megpróbálom értelmesen összefoglalni mi a problémám:
pár hónappal ezelőtt amikor játszottam FTP-n, akkor a rakeback-emet a rakeracen tudtam nyomon követni, és az ottani összeg köv hó elején automatice jött a számlámra, ha elérte ugyebár az 50 dollárt. júniusban - júliusban keveset játszottam, augusztusban már többet, viszont: a rakeraces számlán van 14 dollár, amihez nincs hozzáadva sem a júniusi, sem a júliusi, ellenben az van írva melléjük h paid, illetve néha kaptam skinski / skanskitól rakebacket, de az az összeg kevesebb a rakeracen található összeggel.
valaki tudna segíteni, vagy vmi megváltozott amiről nem tudok...? előre is köszönöm
M
ohh értem már, köszönöm triccianus a választ! a benn maradt 14 dodó ügyében az akadémiás staff tud nekem segíteni?
ohh értem már, köszönöm triccianus a választ! a benn maradt 14 dodó ügyében az akadémiás staff tud nekem segíteni?