Nem tudom mi alapján adják, mert én nap mint nap itt tolom már több mint 1 éve és 50$ (!!!!) bonust kaptam, faterom is itt tolja, kevesebb játék, nl2-ön és 2x annyit kapott :))))
miért van az, hogy akarok egy új felhasználó nevet új email címmel, de azt írja, hogy
Sajnos, pillanatnyilag nem tudjuk érvényesíteni a számláját.
A számlája érvényesítésének végrehajtásához kérjük, küldje be az alábbi dokumentumok szkennelt változatát a validationsupport@fulltiltpoker.com e-mail címre:
1) Fényképes igazolvány:
A következõk valamelyike: személyi igazolvány, útlevél, érvényes vezetõi engedély vagy más olyan hivatalos azonosító, mely egyértelmûen tartalmazza az Ön születési idejét, illetve a dokumentum kibocsátási vagy érvényességi idejét.
2) A cím igazolása:
A következõk valamelyike: bankszámla- vagy hitelkártyaszámla-kivonat, közmûszámla, mobiltelefon-számla, lakás- vagy gépjármû-biztosítási iratok.
A dokumentummásolatok elküldése elõtt gyõzõdjön meg arról, hogy teljesülnek a következõ feltételek:
* A dokumentumok legyenek tiszták és olvashatók (96 - 150 dpi vagy nagyobb
felbontás javasolt a szkennelt dokumentumok számára), illetve egész
oldalasnak és teljesnek kell lenniük (csekkszelvényeket, behajtott papírokat,
borítékokat, dokumentumrészleteket sajnos nem tudunk elfogadni). A számlákon
tisztán kivehetõnek kell lenni a társaság fejlécének vagy hivatalos logójának.
* Az Ön lakcímét ellenõrzõ dokumentumon ugyanannak a névnek és címnek kell
szerepelni, amely az Ön Full Tilt Poker számláján van feltüntetve.
* Kérjük, tartsa szem elõtt, hogy legfeljebb 3 MB nagyságú mellékleteket tudunk
elfogadni, a mellékleteknek vagy JPEG (.jpg, .jpeg) vagy PDF (.pdf)
formátumban kell lenniük.
Ha a dokumentumok szkennelését nem tudja elvégezni, a dokumentumok digitális fényképét is elfogadjuk, amennyiben megfelelnek a fenti követelményeknek. Ha a digitális fényképezõgépen van makró funkció (egy tulipánnal van jelölve), engedélyezze azt, és a fényképet 30-45 cm távolságból készítse el. Ha a fényképezõgép nem rendelkezik ezzel a lehetõséggel, kérjük, 60 cm-nél közelebbrõl készítse el a képeket. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Full Tilt Poker számlája mindaddig fel lesz függesztve, amíg meg nem kapjuk és le nem ellenõrizzük a kért dokumentumokat.
Amint feldolgozzuk a dokumentumait, kapcsolatba lépünk Önnel a számlája állapotának frissítésével. Ha a számlája érvényesítésével kapcsolatban további információkra van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba a validationsupport@fulltiltpoker.com címen. Felhívhatja a következõ telefonszámot is:
1-888-TILT-PAY (1-888-845-8729)
0800 1833 972 - Németországban díjmentes
0800 907 191 - Franciaországban díjmentes
800 923 045 - Olaszországban díjmentes
0800 761 1117 - Brazília díjmentes
Köszönjük az együttmûködését,
Full Tilt Poker Ügyfélszolgálat
volt már reged ftp-n?
sokszor szúrópróba szerűen kihalásznak 1-2 reget a multiaccok ellen.
Ha pedig már van accod és pl. ugyanazon a néven regeltél ,akkor nincs kérdés :)
tudniillik FTP-n (és minden teremben) 1 account engedélyezett mindenkinek \kivéve Briand Townsendnek és Eli Elezrának\
Nem sanszos hogy kétszer jogosult lennél egy FDB-ra.
Volt és van is, de újat akarok, hogy az első befizetési bónuszt megkapjam.
Nem sanszos hogy kétszer jogosult lennél egy FDB-ra.
Van egy ticketem a miniFTOPS első eventjére. Ha kiregisztrálom magam, akkor megkapom a nevezési díjat? Nem nagyon van kedvem éjjel 3kor játszani. :S
Van egy ticketem a miniFTOPS első eventjére. Ha kiregisztrálom magam, akkor megkapom a nevezési díjat? Nem nagyon van kedvem éjjel 3kor játszani. :S
Persze, hogy megkapod T$-ban
Kösz. AKkor indulok a következő eventen. :)