prims
Válasz FeketeS kommentjére
2010. szept. 8. 20:28

lehet itt avatart váltani?

Shaikon
Válasz Krono kommentjére
2010. szept. 9. 7:51

account

Sziasztok.
Az Adminoktól kérnék segitséget,mert már 2 napja nem tudok belépni az accommal.Amit kért a full tilt elküldtem,+tegnap irtam a loginsupportra is emailt és még mindig semmi.Rajtatok kereszül reggeltem be.

boci23
Válasz prims kommentjére
2010. szept. 9. 9:28

lehet itt avatart váltani?

Persze, fent a 2. menüpontban van a change avatar

tomecs
Válasz FeketeS kommentjére
2010. szept. 9. 16:25

A rush pókerben prémium lapok ellen valószínűtlen leosztásokat hozott ki! Két dolláros beülővel 20dollárt buktam rövid idő alat (mondjuk két asztalon), de hihetetlen bad beateket és lemákolásokat adott be ellenem. Pocket legmagasabb párjaimat rendre túlhúzták. Komolyan azt kell hinnem van valami rejtett algoritmus ami sorra buktatja a flopon és flop előtti favorit lapokat.
Bekaphatja a rush poker, és a full tilt is ezáltal!!!!!!!

FeketeS
Válasz tomecs kommentjére
2010. szept. 9. 16:27

A rush pókerben prémium lapok ellen valószínűtlen leosztásokat hozott ki! Két dolláros beülővel 20dollárt buktam rövid idő alat (mondjuk két asztalon), de hihetetlen bad beateket és lemákolásokat adott be ellenem. Pocket legmagasabb párjaimat rendre túlhúzták. Komolyan azt kell hinnem van valami rejtett algoritmus ami sorra buktatja a flopon és flop előtti favorit lapokat.

Nincs semmi algoritmus, egyszerű downswing.
Mindenkivel előfordul ilyen

GL!

Szszilard
2010. szept. 9. 17:05

Elárulod nekem,hogy összesen mennyi rusht játszottál mert érdekelne.Gondolom sok ezer hand útán vontad le ezen következtetéseket:)

Bumbanas
Válasz Szszilard kommentjére
2010. szept. 9. 18:14

Rush poker 71188 hand EV eltérés +100 bb
"sima" poker 243734 hand EV eltérés -2587 bb

Szerintem a nem rush poker csal!

Btw én még nem adom fel, reménykedem, hogy egyszer csak elkezd visszafelé jönni az EV. Addig a boltban mindig mondom, hogy Sklansky dollárban fizetnék. :)

Attis81
Válasz Bumbanas kommentjére
2010. szept. 9. 20:47

Hello
1 nap alatt elbuktam 50 dolcsit, hihetetlen lemákolásokkal.Ejnye-bejnye Full Tilt.

Majd vissza nyerem remélem. :)

tomecs
Válasz Attis81 kommentjére
2010. szept. 9. 21:32

Tudom, hogy egyik se csal, mármint írta valaki, hogy a síma az jobban csal mint a rush aztán mutattad a statisztikád.
Jó pár éve játszom már alacsony téten. De, hogy ennyire szopasson, te is szerintem csak pislogtál volna miután zsinórban a 10. bad beatot is rámhúzta!.
Csak ennyi.

Amúgy a rakebackről nem tudnátok valami infót adni. Mert most augusztusban kezdtem full tilten játszani és elvileg az oda szóló raket kifizették legalábbis a rakerace azt írja, hogy paid. Meg ha hetente fizetik akkor azóta is már kellett volna kapnom elvileg.

Morzdomigron
2010. szept. 11. 9:59

Aktiváltam ezt a $400-os bónuszt, viszont sanszos hogy nem fogok egy adagot sem kiütni. Befolyásolja a nem kiszedett bónusz az RB-t?

Élő ügyfélszolgálat