Hali! Nem tudja véletlenül valaki h az országok szerinti Face the Pro kvalifikációra hogy lehet beülőt szerezni? A nemzetközin benn vagyok a 81 között de az csak, a nemzetközire adott beülőt, magyarra viszont nem látok szatellitet sem! Köszi előre is a választ! :)
asszem 1,5/2 hét múlva elküldik a tikketet, ha bent vagy a 81 ben.
ha sateliten szerzek ticketet egy konkrét eventre (ami csak oda jó), és szerzek mégegyet ugyanarra azzal mi történik? Megkapom Tdollárban?
ha sateliten szerzek ticketet egy konkrét eventre (ami csak oda jó), és szerzek mégegyet ugyanarra azzal mi történik? Megkapom Tdollárban?
Szakadozott a netem és a kliens egyszercsak bezárta magát, 4 asztalnyi playmoney eltűnt!! ilyenkor mi van visszakapom, vagy írjak a supportnak???? valakinek volt hasonló?
Szakadozott a netem és a kliens egyszercsak bezárta magát, 4 asztalnyi playmoney eltűnt!! ilyenkor mi van visszakapom, vagy írjak a supportnak???? valakinek volt hasonló?
újraindítottam a gépet is, de semmi. ha magamra keresek, nem talál. Remélem nem lesz huza vona és reggelig visszakerül, ha nem akkor support....
amúgy thx P8k3r!
újraindítottam a gépet is, de semmi. ha magamra keresek, nem talál. Remélem nem lesz huza vona és reggelig visszakerül, ha nem akkor support....
amúgy thx P8k3r!
Nincs mit.
Szerintem minél előbb írj egy mailt a supportnak, az a biztos. :)
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy fugg ossze a rekaback es az ftp store-ban valo vasarlas??!
Ha mar megkaptam a heti rakebacket, utana vasarlok, akkor mi tortenik??!, levonjak a kovetkezo rakembol??! 50000ftp-t vasarolnek le!