Sziasztok!
Tudja valaki, hogy fugg ossze a rekaback es az ftp store-ban valo vasarlas??!
Ha mar megkaptam a heti rakebacket, utana vasarlok, akkor mi tortenik??!, levonjak a kovetkezo rakembol??! 50000ftp-t vasarolnek le!
Egy amatőr kérdésem lenne. :)
FTP-n a rush cg asztaloknál hogyan adja a pontokat,tehát normál cg asztalon elég csak lapot kapni, és így mi is részesülünk a pot méretétől függően kapott pontokból , de hogy van ez rush asztalon, ha pl. dobok és átkerülök egy másik asztalhoz, akkor az előző asztal potja után is kapok pontot, vagy csak akkor kapok ha bennt voltam az adott partyba?
Igen görgeted magad előtt, 2000 pontonként a net Rake-ből 10 dolcsi a levonás.
FTP-n a rush cg asztaloknál hogyan adja a pontokat,tehát normál cg asztalon elég csak lapot kapni, és így mi is részesülünk a pot méretétől függően kapott pontokból , de hogy van ez rush asztalon, ha pl. dobok és átkerülök egy másik asztalhoz, akkor az előző asztal potja után is kapok pontot, vagy csak akkor kapok ha bennt voltam az adott partyba?
Kossz!!
Akkor ez azt jelenti, hogy a NET-rake-bol???!, nem a rakeback-bol??!
az nem sok...
Tehat ha 500usd a netrakem, akkor 250-et fogok helyette kapni, tehat a 27%-os rakeback 137usd helyett 67.5-ot??! 1000nel pedig 270 helyett 202.5??
Szoval 1000pont 1.35usd, 50k pont = 67.5 usd??!
Köszi szépen mindkettőtöknek.
Nagyon kossz!
Kérdések
Üdv mindenkinek most regisztráltam FTP-re lenne pár kérdésem!
Hogy tudom beállítani a azonnali leosztás történetet?
Mi is az az IronMan kihívás?
Válaszokat előre köszi!
Üdv mindenkinek most regisztráltam FTP-re lenne pár kérdésem!
Hogy tudom beállítani a azonnali leosztás történetet?
Mi is az az IronMan kihívás?
Válaszokat előre köszi!