siman megveszed egyszer, nincs semmi mas koltseg...
Saját iron man fülnél, ez mit takar? Hogy lehet ez ténylegesen majd az érméim között vagy ez mi.. full sötét vagyok e tekintetben..
Bónusz érmek 40
Saját iron man fülnél, ez mit takar? Hogy lehet ez ténylegesen majd az érméim között vagy ez mi.. full sötét vagyok e tekintetben..
Bónusz érmek 40
Ennyire azért nem vagyok analfabéta :) Megvan az ironman oldalam és van egy ilyen menüpont , jobbra hogy bonúsz érmek 40 , saját érmek meg 15 , most a 40 , hogy lesz majd saját érmek között ezt nem értem , vagy h mi ez a bonusz érem..
Ennyire azért nem vagyok analfabéta :) Megvan az ironman oldalam és van egy ilyen menüpont , jobbra hogy bonúsz érmek 40 , saját érmek meg 15 , most a 40 , hogy lesz majd saját érmek között ezt nem értem , vagy h mi ez a bonusz érem..
ki kell vákasztanod, hogy mit szeretnél, freeroll vagy medál, ha medál, akkor amit szerzel a hónapban azt megduplázzák. a bónusz érme az, amennyire jogosult vagy eddig a hónapban, ezt fogják megduplázni ha jól emlékszem. Ja és csak az alapban kapott medálokat duplázzák, ha 500 FTP-t egy nap lejátszol az azért kapottakat nem duplázzák.
Nem tudom erről a dupláról hol olvastál!?
Nekem a kérdésem a következő lenne, örülnék ha segítenétek.
A pontjaimat mostantól a boltban 26 $-s versenyjegyekre fogom beváltani, és a kérdésem az lenne, hogy ebben az esetben kevesebb lesz a rakeback? Mert ugye ha cuccokat rendelek, akkor mindig vonnak le a rakeback számítási alapjából.
Sziasztok!
Egy nagyon amatőr dologban kérném a segítségeteket! Most kezdtem játszani a Full Tilten és szeretnék befizetni. Még sosem csináltam ilyet. A Cashierben végigcsinálom a befizetést... akkor megjelennek a magyarországi bankok, ahova lehet utalni, meg a kódom.
Na nekem csak annyit kell csinálni, hogy bemegyek a bankba és valamelyik számlaszámra utaltatok pénzt? Meg kell mondanom, hogy mondjuk x dollárt szeretnék utalni, vagy forintban utalok át és azt számolják át dollárra? Tényleg nem csináltam még ilyet, bocsi:)
Előre is köszi a segítséget!
Sziasztok,
az FTP 100 K első befizetési freerolljáról kérdeznék. Ez valami sat vagy 100 K a prizepool a freerollon???
Thx,
O.