tonyy
Válasz Janesz kommentjére
2010. okt. 30. 16:04

sotre

tonny: Nekem is kb 3 hét alatt jött meg 1 póló és 1 plüssmaci.

Rendeléstörténetet megtudod nézni itt: cashier - store - és jobb lent kisbetüvel van h rendeléstörténet.

Köszi!

Hát, hogy észre nem vettem, tényleg ott van. 10-04-én rendeltem, az szerepel mellette, hogy kiszállítva. 4-6 hetet írnak, ezért még nem írok a supportnak, csak mindenkinek mejött 2-3 hét alatt, akivel eddig beszéltem.

chivasr911
Válasz tonyy kommentjére
2010. okt. 30. 16:08

Köszi!

Hát, hogy észre nem vettem, tényleg ott van. 10-04-én rendeltem, az szerepel mellette, hogy kiszállítva. 4-6 hetet írnak, ezért még nem írok a supportnak, csak mindenkinek mejött 2-3 hét alatt, akivel eddig beszéltem.

haveromnak egy monitort 3hónap alatt hoztak, szóval ha valami nagyobb cuccot rendeltél no para

tonyy
Válasz chivasr911 kommentjére
2010. okt. 30. 17:01

.

haveromnak egy monitort 3hónap alatt hoztak, szóval ha valami nagyobb cuccot rendeltél no para

Igazából csak egy pulcsi..., de ok, no para

Krono
Válasz tonyy kommentjére
2010. okt. 30. 17:05

Igazából csak egy pulcsi..., de ok, no para

Nekem a legelső rendelésem kb 3 hónapba telt, míg kihozták (sapka), de a legutóbbit kihozták 3 hét alatt.

Armattias
Válasz Janesz kommentjére
2010. okt. 31. 16:34

A kérdésem az lenne, hogy csak nekem nem megy az FTP? Kiír valami rövid hibaüzenetet, egy felkiáltójeles ablakban, amit nem tudok elolvasni..

P8k3r
Válasz Armattias kommentjére
2010. okt. 31. 17:09

A kérdésem az lenne, hogy csak nekem nem megy az FTP? Kiír valami rövid hibaüzenetet, egy felkiáltójeles ablakban, amit nem tudok elolvasni..

Nekem megy. :)

balage78
Válasz P8k3r kommentjére
2010. nov. 1. 13:50

ADMIN!
Már nem tudom, hova irjak nektek.
Regisztráltam innen ftpre, rakebackes számláért, meg is adtam azon az oldalon a nickem, nem történt semmi.
Majd irtam nektek innen az oldalról egy levelet, semmi.
Azóta irtam az infokukacra még két levelet, semmi.
Irtam az FTPnek, ők egy óra alatt válaszoltak, hogy rajtatok keresztül van accom, veletek levelezzek.
Lécci szóljatok vissza, hogy játszhatok-e, már 3-4 napja erre várok, addig nem töltök fel pénzt...

balage78ftp

Gy3pm3st3rk3
Válasz balage78 kommentjére
2010. nov. 1. 15:20

ruhaméret

Üdv!

Tudna valaki segíteni ha rendelek a full tilt store-ból egy melegítőfelsőt milyen méretet adjak meg? Amerikai méretezés egyel kissebb ugye? Ami náluk l-es az nálunk xl-es ha jól tudom. Valaki rendelt már?

Enszi
Válasz Gy3pm3st3rk3 kommentjére
2010. nov. 1. 16:06

Jól tudod. Tehát ha L-s a méreted, akkor M-set rendelj.

SzG
Válasz Enszi kommentjére
2010. nov. 2. 10:14

Hali!

Van arra valami korlátozás hogy mennyit utalhatok át egy másik játékosnak?
A konkrét kérdés, hogy a teljes bankrollomat engedi-e átküldeni?

Élő ügyfélszolgálat