sotre
tonny: Nekem is kb 3 hét alatt jött meg 1 póló és 1 plüssmaci.
Rendeléstörténetet megtudod nézni itt: cashier - store - és jobb lent kisbetüvel van h rendeléstörténet.
Köszi!
Hát, hogy észre nem vettem, tényleg ott van. 10-04-én rendeltem, az szerepel mellette, hogy kiszállítva. 4-6 hetet írnak, ezért még nem írok a supportnak, csak mindenkinek mejött 2-3 hét alatt, akivel eddig beszéltem.
.
haveromnak egy monitort 3hónap alatt hoztak, szóval ha valami nagyobb cuccot rendeltél no para
Igazából csak egy pulcsi..., de ok, no para
A kérdésem az lenne, hogy csak nekem nem megy az FTP? Kiír valami rövid hibaüzenetet, egy felkiáltójeles ablakban, amit nem tudok elolvasni..
A kérdésem az lenne, hogy csak nekem nem megy az FTP? Kiír valami rövid hibaüzenetet, egy felkiáltójeles ablakban, amit nem tudok elolvasni..
ADMIN!
Már nem tudom, hova irjak nektek.
Regisztráltam innen ftpre, rakebackes számláért, meg is adtam azon az oldalon a nickem, nem történt semmi.
Majd irtam nektek innen az oldalról egy levelet, semmi.
Azóta irtam az infokukacra még két levelet, semmi.
Irtam az FTPnek, ők egy óra alatt válaszoltak, hogy rajtatok keresztül van accom, veletek levelezzek.
Lécci szóljatok vissza, hogy játszhatok-e, már 3-4 napja erre várok, addig nem töltök fel pénzt...
balage78ftp
ruhaméret
Üdv!
Tudna valaki segíteni ha rendelek a full tilt store-ból egy melegítőfelsőt milyen méretet adjak meg? Amerikai méretezés egyel kissebb ugye? Ami náluk l-es az nálunk xl-es ha jól tudom. Valaki rendelt már?
Jól tudod. Tehát ha L-s a méreted, akkor M-set rendelj.
Hali!
Van arra valami korlátozás hogy mennyit utalhatok át egy másik játékosnak?
A konkrét kérdés, hogy a teljes bankrollomat engedi-e átküldeni?