reqaw18
Válasz SzG kommentjére
2010. nov. 3. 19:37

Hali! Ha a shopból rendelek valamit, akkor az FTP pontokon kívül nem kerül másba? ( gondolok itt szállítási költség...) Plusz mennyi idő alatt teljesítik a rendelést?

inci21
Válasz reqaw18 kommentjére
2010. nov. 3. 20:05

Hali! Ha a shopból rendelek valamit, akkor az FTP pontokon kívül nem kerül másba? ( gondolok itt szállítási költség...) Plusz mennyi idő alatt teljesítik a rendelést?

Nincs szállítási költség és csak a pontokba kerül. Nekem az első kiszállítás 7-8 hét múlva érkezett meg.

reqaw18
Válasz inci21 kommentjére
2010. nov. 3. 20:26

Nincs szállítási költség és csak a pontokba kerül. Nekem az első kiszállítás 7-8 hét múlva érkezett meg.

Nem kapkodják el. :)

chau
2010. nov. 3. 20:53

2000 pontonként -2.7$ a rakeback-ből

inci21
2010. nov. 3. 20:54

Admin!

Megtudnátok nézni hogy Full Tilten jogosult vagyok e a rakebackre?
Username: inci20

Genius_
Válasz inci21 kommentjére
2010. nov. 5. 11:48

mitől lehet , az hogy nem tudok belépni ftp-re és ha kérek elfelejtett jelszót azzal sem? Sorry login invalid felirat..
?

trixilw
Válasz Genius_ kommentjére
2010. nov. 5. 13:44

mitől lehet , az hogy nem tudok belépni ftp-re és ha kérek elfelejtett jelszót azzal sem? Sorry login invalid felirat..
?

Mostanában esik át frissítésen. Bekerül az ötlapos, cserélős póker, gondolom ezt fejlesztgetik még. A kritikus firssítéseknél mindenkit ki szoktak tiltani.

Igotrythm
Válasz trixilw kommentjére
2010. nov. 5. 14:59

Sziasztok,

nem teljesen világos valami nekem, elkelne egy kis segítség: nagyon régen csináltam egy FT accountot (amikor még nem kellett volna...), minden kód nélkül regisztráltam. Van még így módom, hogy rakebacket kapjak? Köszi.

Ozmin
Válasz Igotrythm kommentjére
2010. nov. 5. 15:20

Sziasztok,

nem teljesen világos valami nekem, elkelne egy kis segítség: nagyon régen csináltam egy FT accountot (amikor még nem kellett volna...), minden kód nélkül regisztráltam. Van még így módom, hogy rakebacket kapjak? Köszi.

Ugyanebben a cipőben járok. Jó lenne ha néha egy kis RékBek jönne. De nem hinném hogy lehet sajna.

tygro
Válasz Ozmin kommentjére
2010. nov. 5. 15:56

Ugyanebben a cipőben járok. Jó lenne ha néha egy kis RékBek jönne. De nem hinném hogy lehet sajna.

Regisztráljatok a www.rakebackpros.com-ra, és rajtuk keresztül lehetőség van utólag is rakebackes számlára.

Élő ügyfélszolgálat