Póker Fórum Archívum > Online póker termek > GG Network - FELHÍVÁS!

ewoksamurai
Válasz Avanindra_Dawedawe kommentjére
2022. jan. 31. 15:40

Gondolom nem termelnek raket a GGnek azok akik szerint nem etikusan működnek. Legalábbis én csak a Bwinnek meg a Betfairnek termelek raket.

Rosszul gondolod.

csiga19794
Válasz fejes1988 kommentjére
2022. jan. 31. 18:37

Ha a munkáltatód rendre átver a túlórapénzzel, kafetériával, egyszóval a fizetéssel, ugyanakkor még így is többet keresel, mint keresnél máshol, akkor hülye vagy, ha nem lépsz ki? Ez meg ennyire volt jó érv.

Szóval ha keresel 800k-t 240 órával ,ahol lenyúzzák az utolsó bőrt is rólad,akkor is maradsz a 600k 168 óra helyett?
Első hsz-eknél maximálisan igazad volt,de nem kell kisarkosítani mindent.
Gl

ewoksamurai
Válasz csiga19794 kommentjére
2022. febr. 1. 2:15

Első hsz-eknél maximálisan igazad volt,de nem kell kisarkosítani mindent.
Gl

Teljesen igazad van, ha más érvelési hibájára mutatok rá, az a maximális igazság, ha a tiédre, az sarkítás.

Szóval ha keresel 800k-t 240 órával ,ahol lenyúzzák az utolsó bőrt is rólad,akkor is maradsz a 600k 168 óra helyett?

Könyörgöm mutass be ennek a két munkáltatónak, ha nettó számokról beszélünk, és ha megkaptam ezt a két állásajánlatot, kiderül melyiket választom.
Gl

csiga19794
2022. febr. 1. 5:50

Mivel nem szóltam hozzá eddig, így nem is tudtál rámutatni az érvelési hibámra,szóval ez sem ült.
Úgy látom a jó kezdés után beesett egy downswing...

kacsa1st
Válasz Avanindra_Dawedawe kommentjére
2022. febr. 1. 11:22

Gondolom nem termelnek raket a GGnek azok akik szerint nem etikusan működnek. Legalábbis én csak a Bwinnek meg a Betfairnek termelek raket.

Nem is rád gondoltam hanem a másik fiatalember által említett síró regekre.
Ha vki kurvának áll ne sírjon ha basszák! Lehetnének árufeltöltők de a tesükkel jobban keresnek.

Nagyon félreértetek ha azt gondoljátok GG-t védem. Az EV alatt futásra viszont vannak sokkal kézenfekvőbb magyarázatok.

Ráadásul amíg nincs tisztességes HH addig nem fogtok tudni semmit sem bizonyítani. Ha meg mégis szereztek igazi HH-kat (nick nevekkel/rake-el) akkor nagy csalók vagytok ti is, amit egyik pokeres közösség/csapat sem merne felvállalni hogy a nyilvánosságra hozzon.

További jó grindet/siránkozást/vitatkozást kinek hogy!

kacsa1st
Válasz ewoksamurai kommentjére
2022. febr. 1. 11:28

Ha a munkáltatód rendre átver a túlórapénzzel, kafetériával, egyszóval a fizetéssel, ugyanakkor még így is többet keresel, mint keresnél máshol, akkor hülye vagy, ha nem lépsz ki? Ez meg ennyire volt jó érv.

Jogos!

Ez tényleg függ több mindentől, de ahogy csiga is említi nem minden a pénz.
Szóval a te állításod is csak feltételekkel igaz ill nem mindenkire egyformán.

ewoksamurai
Válasz csiga19794 kommentjére
2022. febr. 1. 17:04

Mivel nem szóltam hozzá eddig, így nem is tudtál rámutatni az érvelési hibámra,szóval ez sem ült.
Úgy látom a jó kezdés után beesett egy downswing...

A legjobb családban is előfordul :D 2 lépcső sok volt, elvesztettem a fonalat.

csiga19794
Válasz ewoksamurai kommentjére
2022. febr. 1. 18:01

A legjobb családban is előfordul :D 2 lépcső sok volt, elvesztettem a fonalat.

GL!!

BaloghTomi12322
2022. febr. 3. 16:36

véletlen a másik GGpoker topicba írtam csalással kapcsolatos észrevételem, nézzétek meg légyszi

Orang3J3ws99
2022. febr. 4. 3:13

Gondolkodtam korábban én is a GG-n, de eltántorított a Birs320 féle poszt, amire azt hiszem azóta se jött folytatás, illetve a pénz elkobzások. Tudok érintettekről, akik semmit nem csaltak(8-12 asztal mellett nehéz is lenne chartokat nézegetni) és a mai napig nincs tisztázva velük semmi.

Számomra ezek elrettentőek és nem szívesen fizetnék be egy olyan terembe, ahonnan bármikor bannolhatnak és elvehetik a pénzem.

Élő ügyfélszolgálat