Sziasztok!
Régóta nem léptem be, megkérdezte tőlem a terem, hogy alkalmazott vagyok-e, vállalkozó vagy munkanélküli. Esetemben munkanélkülit kellene megjelölnöm, ha az igazat akarnám írni, de attól tartok így korlátozzák bizonyos formában a játékom/számlám. Ez valóban így lenne? Gondolom nem érdemes hazudni mert akkor meg igazolást kérhetnek arról, hogy pl milyen vállalkozó vagyok. Visszatarthatnak kifizetést arra hivatkozva, hogy munkanélküli vagyok? Miért kell ez az információ nekik? Nem tetszik a dolog... MTT-ézni szeretnék újra ősztől, de nem tudom melyik termet válasszam. Melyik a legmegbízhatóbb jelenleg ami a be-ki fizetéseket illeti? Köszönöm ha érdemben reagál valaki a kérdéseimre.
Sziasztok! Pokerstars nyerő cashgame regként (NL25) kérdezem, hogy érdemes-e befizetni a terembe és rollt építeni, vagy üldözik a nyerőket? Korábbi hozzászólások miatt kérdezm. Köszi előre is.
Akadémiás promóció
Helló! GG-hez milyen promóciótok van? Race, vagy Chase? Nem találtam semmi konkrétat.
Helló! GG-hez milyen promóciótok van? Race, vagy Chase? Nem találtam semmi konkrétat.
Sziasztok! Pokerstars nyerő cashgame regként (NL25) kérdezem, hogy érdemes-e befizetni a terembe és rollt építeni, vagy üldözik a nyerőket? Korábbi hozzászólások miatt kérdezm. Köszi előre is.
Jó a kérdés, engem is érdekel. Alig látok magyar zászlót...
A kifizetéseknél azt olvasni, hogy nagyobb nyeremények/kifizetések esetében rendesen átgondolják odaadják-e :D (3000 usd/hó felett)
Jó a kérdés, engem is érdekel. Alig látok magyar zászlót...
A kifizetéseknél azt olvasni, hogy nagyobb nyeremények/kifizetések esetében rendesen átgondolják odaadják-e :D (3000 usd/hó felett)
Köszönjük a megnyugtató információkat.
ELO spin and go vélemények? Hogyan fog ez hatni a játékra? Érdekesnek találom az biztos, szerintem kedvez a regeknek mert a fishek hajtani fogják a magasabb rangokat, de nyilván tanulás nélkül nem fog nekik menni...
Sziasztok! Be- és kifizetni mastercardal lehet a terembe vagy csak skrill? Ha az utóbbi a járható út akkor a skrill számlámat bankkártyával lehet-e feltölteni vagy csak banki utalással? (Csak mert a bankkártyás feltöltésnél kiírja hogy “csak bizonyos webhelyeken használható”)
Ma játék közben dobott ki a mobil szoftver,hogy a számlám be van fagyasztva.
Asztali appba be tudtam lépni de regelni nem tudok egy versernyre sem a pénzem zárolva van.Persze írtam ügyfélszolgálatnak,még nem válaszoltak.
Volt már valakinek ilyen?Mi várható?Indoklás nélkül kitesznek és örülhetek ha a pénzem visszakapom?Mert ilyen már volt egy másik teremmel.
Kb 2 éve játszom itt nem használok semmilyen segédeszközt nem károsítok meg senkit max a többi játékost de azt se nagyon mert hatalmas tétekben nem játszom.