Póker Fórum Archívum > Online póker termek > GG Network - FELHÍVÁS!

Randall7242
Válasz barnamedve kommentjére
2023. márc. 6. 19:01

Natural8-ra nem reggeltél valamikor az életben? Engem azért dobtak ki, azt mondták a hálozatból csak egy teremnél lehet account, pedig nem is friss volt a regisztrációm.

barnamedve
Válasz Randall7242 kommentjére
2023. márc. 6. 20:05

Natural8-ra nem reggeltél valamikor az életben? Engem azért dobtak ki, azt mondták a hálozatból csak egy teremnél lehet account, pedig nem is friss volt a regisztrációm.

Úgy emlékszem nem.
Közben válaszolt a magyar ügyfélszolgálat,azt írták "többszörös bejelenkezési hiba" miatt függesztették fel a számlám.Ami azért érdekes mert pont játékban voltam mobilon miközben kidobott.Nem tudom,lehet valaki be akart jelentkezni a nevemben,de inkább valami szoftveres GG bugra gyanakszom az nem lenne ritkaság.
Kértek szokásos ellenörző adatokat, szelfit stb.Remélem megoldódik

barnamedve
Válasz fejes1988 kommentjére
2023. márc. 7. 10:47

Juhé,üjra jó a számlám.Ügy látszik tényleg valaki máshonnan probálkozott belépni,amiről kaptam értesítést is csak a gmail a spam mappába rakta.Emiatt 1 napig felfüggesztették a számlám,de szelfi,adatok bekérése ,2 faktoros hitelesítés,jelszóváltoztatás után visszaállították.

lakigeri1989
2023. jún. 20. 7:33

Sziasztok! Valakinek törték már fel a fiókját? Tegnap valaki ruletten eljátszotta az összes pénzemet, majd kilépett. A belépés értesítőt a spam mappába rakta a gmail, így észre sem vettem. Van rá esély, hogy visszakapjam a pénzem? Az egyenleg előzményekben ott van minden, hogy min játszotta el.

Admin
Válasz lakigeri1989 kommentjére
2023. jún. 20. 10:21

Sziasztok! Valakinek törték már fel a fiókját? Tegnap valaki ruletten eljátszotta az összes pénzemet, majd kilépett. A belépés értesítőt a spam mappába rakta a gmail, így észre sem vettem. Van rá esély, hogy visszakapjam a pénzem? Az egyenleg előzményekben ott van minden, hogy min játszotta el.

Szia,

Számla feltöréssel kapcsolatban még nem kerestek minket a GGPoker játékosai, de ilyesmi előfordulását teljesen nem lehet kizárni sajnos.

Mindenképp fordulj a terem ügyfélszolgálatához.

Közben mi is felvettük GGPokerrel a kapcsolatot, hogy megtudjuk mit lehet tenni ebben az esetben. Amint válaszol a terem téged is tájékoztatunk.

lakigeri1989
2023. jún. 20. 10:29

Köszönöm szépen, hogy ti is intézkedtek. Én is a válaszukat várom, ide beirom amit írtak.

kacsa1st
Válasz lakigeri1989 kommentjére
2023. jún. 20. 11:31

2+2-n volt pár arc aki pont így járt. Tudtommal senki nem kapott kártérítést.

lakigeri1989
2023. jún. 20. 14:57

Én is erre jutottam, sajnos. De leírom majd a terem válaszát, és a fejleményeket.

Bandesz87
2023. júl. 13. 14:34

Sziasztok!

GG poker kérné az elmúlt 3 havi fizumat, de nincs munkám. Mondjuk úgy hogy ajándékba kapom a pénzt, de természetesen nem hivatalosan. Mi a szöszt csináljak most? Az elmúlt 15 évben sosem kértek tőlem ilyesmit, pedig mozgattam már rendesen pénzt. Mivan ha azt írom, hogy nincs munkám és eladtam egy autómat mondjuk 2020-ban 20k usd összegben...
Rendes munkát kell szereznem ahhoz hogy pókerezhessek?:D Még a végén normális embert farag belőlem a GGPoker

Admin
Válasz Bandesz87 kommentjére
2023. júl. 13. 16:58

Sziasztok!

GG poker kérné az elmúlt 3 havi fizumat, de nincs munkám. Mondjuk úgy hogy ajándékba kapom a pénzt, de természetesen nem hivatalosan. Mi a szöszt csináljak most? Az elmúlt 15 évben sosem kértek tőlem ilyesmit, pedig mozgattam már rendesen pénzt. Mivan ha azt írom, hogy nincs munkám és eladtam egy autómat mondjuk 2020-ban 20k usd összegben...
Rendes munkát kell szereznem ahhoz hogy pókerezhessek?:D Még a végén normális embert farag belőlem a GGPoker

Szia! Kérjük vedd fel a kapcsolatot velünk az elérhetőségeink valamelyikén itt. Segítünk!

Élő ügyfélszolgálat