Szia!
Pontosan mi oldotta meg végül a problémát?
Előre is köszi a választ!
najó ez a ladbrokes a világ legfosabb terme, túltesz még a betfair-galán is, pedig azt nem könnyű.
Kezdődik azzal, hogy nem lehet belépni a cookie hiba miatt (itt egyébként adminként kellett futtatni, az oldotta meg), aztán még egy rühes jelszót sem tud megjegyezni, de mindegy is.
De még folytatódik, szar volt a hh, usd-ben voltak megadva a dolgok. Az ember jót akar, ír nekik, erre leoltanak, hogy én vagyok a hülye, náluk minden ok. Persze másnapra javítják. Oks, benyelem, tényleg én vagyok a hülye, hogy mertem szólni. Legalább javították.
Aztán nézem a race frissítést, naná, hogy nincs pontosan trackelve, a hétvégéből nekik a vasárnap nem létezik. Ez is utánajárás, idő, idegeskedés.
Folytatódik a jó kis promókkal amik ott vannak a honlapon. Mindegyikbe opt-inelni kell, rendben, csináljuk. Van amelyikbe sikerül, van amelyikbe nem ír semmit, csak visszadob a promó kezdőoldalra. Supportnak írok csetbe, hogy ilyenkor mi van, opt-inelve vagyok-e. Válasz ő ezt nem tudja megnézni majd ha csak vége a promónak. Mondom ****a és honnan tudjam, hogy most sikerült-e vagy nem. Azt mondja ha megnyomtam az opt-int, akkor tuti, hogy benne leszek. Mondom de azért megnyomom még egyszer, jön a válasz, az jó ötlet. Be opt-inelek megint, akkor toljuk.
Erre mit mondanak? Nem kapok pénzt mert nem vagyok opt-inelve. Mondom, legalább háromszor nyomtam meg azt a rühes gombot. De a rendszerükben nem. Ha nem tetszik írjak e-mailt, ott kivizsgálják. Rohadt jó. Ez is megint várás, idegeskedés, utánajárás, közben kapom a lekezelő hangnemet és hogy igazából baromira nem örülnek, hogy én ott akarom tolni.
PS nem engedi meg magának ezt a stílust pedig megtehetné. Ennél nem sok szarabb van.
újra behalt, betfred, boyle
HI!
Van lehetőség arra, hogy William Hillen, a speed poker-hez be tudjam állítani, hogy a hud-ok megjelenjenek?
Futtatom a Ladbrokes-t rendszergazdaként és ugyanaz a hiba. Valakinek öltet?
Szerintem senki nem engedhetné meg, de mégis majd mindegyik terem supportja ilyen...
mi a fene, betfred átváltott ipoker2-re ?
Futtatom a Ladbrokes-t rendszergazdaként és ugyanaz a hiba. Valakinek öltet?
nektek se szedi le a frissítéseket?
Sziasztok!
Lenne két kérdésem:
1. Mybeten pókeres számla csak dolláros lehet? vagy lehet euro-s is?
2. Van már konkrétum, hogy mikor megy át ongame-re a Mybet?