agyhalott
Válasz Alaves kommentjére
2023. szept. 13. 12:58

Ha valaki tud működő BETFAIR linket berakhatja.

Frensz
Válasz agyhalott kommentjére
2023. szept. 14. 17:47

Bet365 személyes tapasztalat

Sziasztok!
Posztolom ide is (mint releváns hálózat) a hozzászólásomat, hátha itt több embert talál meg.

Korábban volt egy számlám bet365ön, ahova egyszer utaltam be régen magyar kártyáról, így forintos számlám volt.
Régebbi cikketekben olvastam, hogy újra lehetővé tették a netellert, úgyhogy ha pókerezni itt valószínűleg nem is fogok, sportfogadás szempontból itt a legjobbak az oddsok, úgyhogy befizetek.
(régebben partyn fogadtam, ami eléggé kézenfekvő volt pénzmozgatás szempontból)

Pár órás várakoztatással és support segítséggel sikerült elintéznem, hogy a számlám átváltozzon Huf-ról $ alapúra mivel netellerről be-kifizetve nem lövöm magam lábon az átváltás miatt.

2 nap fogadás után lépnék be kedden ahol a kedves PR_CONNECT_RESET_ERROR kód fogad.

Néhány kattingatás után az alábbi üzenet fogadott:

"Tájékoztatjuk a felhasználót, hogy a jelen honlapon közzétett tartalom, mint elektronikus hírközlő hálózat útján közzétett adat ideiglenes hozzáférhetetlenné tételét a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága SZF1647640 számú határozatával, 365 napos időtartamra elrendelte. Az ideiglenes hozzáférhetetlenné tétel elrendelésére tiltott szerencsejáték szervezés miatt került sor. Az ideiglenes hozzáférhetetlenné tétel elrendelésének jogalapja a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény 2. § (2) bekezdése, 37. § 14. pontja, illetve 36/G. § (1) bekezdése."

Csodás!

Ahogy ti is említettétek, az alternatív linken elérhető a honlap viszont fogadni nem merek a következő miatt:

Gondolom rajtam kívül más is szokott fogadni, és az tudja, hogy van ez az idióta authenticator amivel minden fogadást el kell fogadtatni (QR kód beolvasással), mondván, hogy a bet365 tudja, hogy olyan helyről fogadsz ahonnan lehetséges, és ez ugye helyadatokat megoszt.

Én azt hittem, hogy ez okozta a problémát, és jött a blokkolás, bár nem hiszem, hogy a bet365nek meg kéne osztania valami magyar szervvel, hogy én ott fogadok, szóval lehet kicsit paranoid túlgondolkodás, de mégis elgondolkodtató!

Ha esetleg valaki hasonló cipőben jár és megosztaná a tapasztalatait szívesen venném, mondjuk, hogy esetleg kedd óta fogadott-e valaki az alternatív oldalon minden gond nélkül.

Továbbá, kiváncsi vagyok ki hol szokott fogadni, főleg azok akik nem hányják el magukat a TIPPMIX és POKERSTARS oddsaitól :)

Legjobbakat!

Jelle Klaasen
Válasz Demiro kommentjére
2023. szept. 18. 20:23

Betfair olyan szinten szarik a magyar piacra, hogy egy alternatív címet se képesek összehozni ahogy a többi terem?

Aranygirl
Válasz Frensz kommentjére
2023. nov. 15. 1:01

nekem a bet365-ön már csak a kaszinó működik, se pókerezni se fogadni nem lehet, kaszinózni is csak az alter linken.

banoster
Válasz Aranygirl kommentjére
2023. nov. 15. 10:15

nekem a bet365-ön már csak a kaszinó működik, se pókerezni se fogadni nem lehet, kaszinózni is csak az alter linken.

Amióta átállítottam a DNS-t a kliens nálam megy szépen.

Kisvitéz
Válasz Demiro kommentjére
2024. jan. 15. 9:54

A Red Staron kívül még maradt olyan terem ahol lehet játszani az I poker hálózatban?

ioil2
Válasz Kisvitéz kommentjére
2024. jan. 15. 13:55

A Red Staron kívül még maradt olyan terem ahol lehet játszani az I poker hálózatban?

William Hill, Betfair (VPNen)

donkbet90
Válasz ioil2 kommentjére
2024. jan. 15. 14:09

Champion Poker

Randall7242
Válasz ioil2 kommentjére
2024. jan. 18. 8:47

Betfair VPN

William Hill, Betfair (VPNen)

Hali! VPN-el be tudok lépni a Betfair oldalra, müködik is rendesen, de ha letöltöm a szoftvert akkor ott a belépésnél hibaüzenet van. Kellene még valamit állitgatni törölni?

Élő ügyfélszolgálat