tikka_masala
Válasz uav_online kommentjére
2014. aug. 9. 17:03

Nektek megy?
Nem tudok beülni sehova,mert csak az asztal jelenik meg ,de a székek,játékosok nem.
2 asztal ahova beenged.

Ugyanez itt is...Speed Poker is tök üres minden limiten, szóval globál gáz lesz ez

ferkocse
Válasz Demiro kommentjére
2014. aug. 16. 23:13

hi.
winner megy nektek? nálam nem :(

trixilw
2014. aug. 17. 0:51

ladbrokes, coral jók voltak

gab1ka
2014. aug. 22. 9:48

Utólag lehetséges a pénznemet változtatni $ról EUR-ra? Nemes egyszerűséggel nem találom a live support ikont a kliensben (Winner Poker).

BRNT40
2014. aug. 22. 14:39

Változtatni nem lehet, azaz csak ugy megoldható hogy csinálnak neked egy uj accot, uj nicknév stb, ha vannak elért pontok vagy pénz a jelenlegi számládon azt is átviszik ill átkonvertálják eur ba. Mondd azt hogy a skirlled euros illetve ipoker is eurban számol emiatt akarod átváltani a számlát mert elrontottad és igy sokba kerülne.. Nézd meg a winner oldalán hogy van e online support, ha nincs akkor email, de gondolom nem akarsz sokat várni ugyhogy én azt ajánlom hogy hívd fel öket, vagy kérj meg valakit hogy hivja fel a nevedben. Kb 10 perc alatt megvan az uj acc

gab1ka
Válasz BRNT40 kommentjére
2014. aug. 23. 9:07

Köszi!Igazából fél éve játszottam már itt és emlékszem hogy akkor rendszeresen trécseltem a supporttal, mindig ott kértem hogy váltsák át a pontjaimat cash-re.Tegnap viszont amikor beléptem nem találtam a live chat ikont..Még az oldalon se.Lehet hogy csak nem 0-24be live,mindenesetre ránézek ma is.A lényeg hogy nem kizárt a dolog.

kacorkiraly
Válasz gab1ka kommentjére
2014. aug. 23. 13:21

Yo. Live chat nem 24/7

uav_online
2014. aug. 23. 14:24

Utóbbi 1-2 hétben rettentő lassan indul nálam a kliens. Sokszor megáll az egész egy sima .png update-elésénél és újra kell indítanom az egészet. Van hogy 3-4 indítás után tud csak elindulni rendesen. Másnál nincs ilyen?

BRNT40
2014. aug. 23. 17:45

Nekem játék közben kezdett nagyon akadozni, uj asztal megnyitásnál stb.. gondoltam ujratelepitam, ami nem sikerült mert nem érte el frissitésnél a központi szervert, majd egy ora mulva összejött. De a kliens is nagyon lassan indul el még mindig, uh sztem ez eddig is szar volt és most is az, csak mindig máshol jön elö a hiba

gab1ka
Válasz kacorkiraly kommentjére
2014. aug. 24. 8:12

Yo. Live chat nem 24/7

Köszi!Közben kiderült hogy nincs is live supportjuk már, emailben rákérdeztem..

"We regret to inform you that the Live Help Chat Support Service is no longer available in Winner Poker."

Élő ügyfélszolgálat