Kíváncsi vagyok, hogy feltűnt-e valakinek az NL100+ playák közül, hogy megemelkedett a rake cap 3€-ról 4€-ra. Nekem egy jó ismerősöm súgta meg a tutit.
Jó lett volna erről olvasni, de se itt, se a piros oldalon nem láttam, hogy egy sort is szenteltek volna a dolognak. Vagy lemaradtam volna?
Ezzel csábítják át a ps-es supernovákat. Mert hogy így a rakeback k*rvasok lesz, az nem kérdés.
Hehe, nekem is csak az tűnt fel, hogy idén marha gyorsan jönnek a pontok. Aztán észrevettem, hogy 4€-t vonnak le. Először azt hittem csak 600+-on van ez, de később láttam hogy 100-tól kezdve...
Egy kis számolás:
Tavaly:
200-on 4,53bb/100 volt a rakem
400-on 3,43bb/100
Idén ez: 5,0bb/100 és 4,0bb/100.
Azért ipokeren mondjuk egy jó 65% rb-t össze lehet hozni még most is, úgyhogy ezeken a limiteken olyan 0,2-bb/100-al emelkedik a játék díja.
Így ha átlagtétet nézünk, nagyjából 600€-val kerül többe 100K leosztást lenyomni. Az mondjuk 6K egy 1millió handes évben (amiért azért kell grindelni rendesen). Nem azt mondom hogy kevés pénz, de még jobban jártunk mint az SNE-k....
Hogyan tudtad megállapítani a rake bb/100-adat? A HM2-ben nincs ilyen. Ezzel a képlettel próbálkoztam: (rake / bb) / hands * 100 (csak eurós handek, rake is euróban). De nekem nagyobb számok jönnek ki. 200-ra 5,9, 100-ra 7,6 (tavaly).
Ez függ a limittől is meg hogy mennyire vagy laza.
Minél kisebb a limit és minél lazább vagy annál több lesz a rake.
Minden bizonnyal jók a te számaid is csak lazábban játszol mint én.
Nl100-at én nem is számoltam mert ott kevés handem van hozzá.
Ja, akkor ahogy tartottam tőle, jó a képlet. Ez is alátámasztja: Rake At Poker. És ezek a tavalyi számok...
Van olyan stat.oldal ,amelyik a twistert is feldolgozza?(sscope,poker pro labs sajnos nem..)Köszi szépen előre is
Vki esetleg???
Nekem a spingohoz a spinlyzer.com és a macropoker.com ot ajánlották, próbáld meg hátha.
Nem jo sajnos,de azért köszi!Esetleg másnak vmi ötlet?