Ja azt el is felejtettem hogy pt4 :)
legújabb verzió + housekeeping szokott ilyenkor segíteni
Arra nincs valamilyen megoldás, hogy több ipoker terembe lehessen egyszerre játszani? Most akartam tolni az Everesten, és a Williemen, de nem engedi. :(
Arra nincs valamilyen megoldás, hogy több ipoker terembe lehessen egyszerre játszani? Most akartam tolni az Everesten, és a Williemen, de nem engedi. :(
ápr. 1től a betmost beolvad a William Hillbe, eddig is hozzájuk tartoztak, csak amolyan 'fapados alterem" volt, sokkal jobb rb deallel... nagy kár...
Az új szoftver indításánál folyamat ezzel az üzenettel találkozok. Már írtam a supportnak, de nem nagyon reagált érdemlegeset. Másnak hasonló és esetleg tudja a megoldást, ha megosztaná velem azt megköszönném :)
(win7 ultimate-et használok, egy eléggé öreg laptopon. A szokásos metóduosokon túl vagyok: Rendszergazdaként futtatás, újratelepítés, vírusirtó és tűzfal téma. )
Nálam mybeten nem tölti be az asztalok, lobbyba beenged, de egy asztalt se látok. Egyedi a problémám, vagy ti is tapasztaltok hasonlót?
Vigyázzatok új kliensben a tokenekkel!
Ennél a szemét hányadéknál úgy oldották meg az IQ harcos fejlesztők a tokeneket,hogy ha rákattintasz,bedob egy random versenyre,nem kérdez semmit.Sőt a tokeneknél nem is látod ,hogy "use token" csak ha föléviszed az egeret.
Aztán ,amikor már megy a versenyed ,akkor meghal a kliens.
:D:D:D
Kárpótlásban sem hisznek már.
Múltkor az esti super turbo rebuyon top 30körül teljesen meghalt a kliens.Top3 voltam,restartolgattam a klienst, a handek 20%-át tudtam megjátszani,láttam,hogy QQ-t dobok 4BB ből nagyvakban,végül 11dik lettem,írtam nekik ,hogy jólenne ha kitalálnának valamit ,mert nagy eséllyel FT lett volna a verseny,de még egy buyint sem adtak kárpótlásul.
Valakinek sikerült életet lehelni a HM-be, mióta új a kliens? Nem menti a HH, nincs HUD.