Igen de ez már tul sok igy játszhatatlan. Orankent egyszer elviselem.De 5percenként vagy csak rossz napot fogtam ki?
sajnos nem! nekem van olyan h 10 percenként olyan is hogy 1 óra alatt csak egyszer megy el! de figyeld meg ha 1 asztalon tolom nem megy el sosem! csak ha több asztalon! ezt észrevetted barátom? :)
am mi lenne ha skyepon folytatnák vagy face? nehogy azt mondják h mindig tele írjunk az akadémiát itt :)
és ha MTT-n pont KK vagy AA-od van Ria? aztán meg laphalál és kiesel? mert nekem már volt ilyen.. hülyeséget írtál hogy MTT-nél nem számít.. dehogynem! :)
Igen barátom pontosan ugyvan ahogy irod!
nekem még olyan is van hogy nem tudok rámenni a rebuyra se az addonra a tornáknál az is tuti szerver hiba pedig....
ezért érdemes volt az everestről ide átbaszni a magyarokat hogy játszhatatlan a kliens :D
Molyatka az Everesten is ez a gond folyamatosan, sőt az összes iPoker teremben. Ez nem spec eset a Betclicen. A kapcsolódási hiba már évek óta tart, kisebb nagyobb megszakításokkal, sajnos.
nekem fele ennyiszer sem ment el az everesten már bocsi...
Annyi h én egyenlőre befejeztem itt.Ha ezek a problémák elmúltak valaki tudná majd nekem megerősíteni itt h nyugodtan lehet játszani nincsenek szakadások.Moly barátom benned bizok!