kitezoltan1
Válasz trixilw kommentjére
2012. febr. 12. 23:19

nekem a csillagra berakja, sőt a mostani mtt is ott vannak

Triccianus
Válasz kitezoltan1 kommentjére
2012. febr. 13. 14:53

a csillagra kell rákattintani a kiválasztott mtt sor előtt

a seat me here mindig a kiválasztott helyre ültet

A csillaggal nekem az a baj, hogy csak a konkréten kiválasztott versenyeket teszi be a kedvencek közé, és nem az összes azonos paraméterrel rendelkezőt.
A seat me here-t ismertem, de az nekem nem jó, mert akkor manuálisan kellene a HUD-okat is odarakni mindenkihez.
Azért köszi a segítséget.

Triccianus
Válasz trixilw kommentjére
2012. febr. 13. 14:54

Auto Center amit te keresel. Mindig a csúszka fölé fog beültetni. A kedvencekre viszont nem sikerült rájönnöm, hiába nyomok a csillagra, nem rakja be az egyformákat.

Az Auto Center tényleg jó, köszi. Ezt a PT-ben is be lehet állítani, úgyhogy megoldódtak a gondjaim :)

Mike255
Válasz Triccianus kommentjére
2012. febr. 13. 21:54

Megint lehalt?

Triccianus
Válasz Mike255 kommentjére
2012. febr. 14. 8:51

Betfredre most sem lehet belépni, legalábbis nálam nem.

Jago38
Válasz Triccianus kommentjére
2012. febr. 15. 7:20

Sziasztok!

Letöltöttem két iPokeres terem klienség is (Chili és Titan), de telepítés után mindkettő iszonyat lassú. Több percig tart, mire elindul a progi és betölti a lobbyt, majd ezután is kínszenvedés, egy play money table-t behozni is legalább három percig tart. Nem fut semmilyen procizabáló program, netet sem használja más alkalmazás. Volt valakinek hasonló tapasztalata? Lehet ezzel kezdeni valamit? Köszi a segítséget.

Wasp
Válasz Jago38 kommentjére
2012. febr. 15. 8:27

Sziasztok!

Letöltöttem két iPokeres terem klienség is (Chili és Titan), de telepítés után mindkettő iszonyat lassú. Több percig tart, mire elindul a progi és betölti a lobbyt, majd ezután is kínszenvedés, egy play money table-t behozni is legalább három percig tart. Nem fut semmilyen procizabáló program, netet sem használja más alkalmazás. Volt valakinek hasonló tapasztalata? Lehet ezzel kezdeni valamit? Köszi a segítséget.

nekem volt már ilyen, ha épp nem az ipoker hálózat van túlterhelve (néha előfordul), akkor egy újratelepítés a support szerint általában segít.

bushi ur
Válasz Wasp kommentjére
2012. márc. 5. 9:42

hello,

az normális ilyenkor hétköznap délelőtt hogy nem fut egy darab sng sem, és nem is lehet regelni sem néhány fajtára, vagy csak én nem látom azokat?

Threwory
Válasz bushi ur kommentjére
2012. márc. 24. 21:09

Sziasztok

Nem tudja valaki hogy esetleg valami frissítés lesz az Ipoker (bet365) teremben mert az mtt-nél csak este tízig lehet nevezni utána az összes verseny eltűnt a lobbyból és csak hajnal hattól vannak ismét versenyek kiirva.

Köszi

Onyi
Válasz Threwory kommentjére
2012. márc. 31. 16:40

Sziasztok,

Tud valaki valami infot mondani a Betmost teremről? Szintén az Ipokerhez tartozik. Nézegettem a VIP rendszerüket és elég jó RB jön ki az FD bonusszal együtt. Írtam a supportnak de nem tudta kézbesíteni az üzenetet, és még nem is nagyon találtam semmi hasznos információt róla a fórumokon.

Élő ügyfélszolgálat