Hello.
A Titán megint nem enged be. :(
Másnál is szórakoznak még?
Nem tudom, hol jatszol,de azert vannak normalis termek is. Ahol en vagyok (Mybet), minden a termet, es nem halozatot erinto kerdesben teljesen korrektek.
Leallasok es szakadasok sajnos tenyleg vannak, viszont a tobbivel nem ertek egyet.
Ha session kozben szallt el a rendszer, ujracsatlakozas utan 2-3 oraval mindig visszakaptam a penzt.
Kifizetes meg eddigi legjobb, meg a starst is veri. Bar nincs nagy tapasztalatom, osszesen 4 cashout (100-450 dollar kozott), de az elsot kiveve, amikor ellenoriztek mindig azonnal kiert netellerre a penz. (azonnal: mire bejelentkeztem a neteller oldalara, beirtam a jelszavamat, mar ott volt a penz, azaz 1 max masfel perc) Elso alkalommal kb fel nap volt,de ott is, miutan elfogadtak a dokumentumaimat, azonnal meglett a penz.
Chat is normalis, nem olyan, mint mashol, hogy kb fel orat varhatok a chatablaknal, mire megjelenik valaki a masik oldalon.... Emailre is valaszolnak nehany oran belul mindig.
En magaval a teremmel (nem a halozattal) teljesen elegedett vagyok
engem most csetelés közben kivágott a winner, és nem enged vissza (bár azt látom, ahogy a többi asztalon zajlanak az események), érdekes módon 770-re be tudok jelentkezni, pedig elvileg mindkettő ipoker2.
a p770 szerintem az elsődlegesben van
szerda este behalt a szerver és nem kaptam vissza automatikusan a buy-injeimet, ezért írtam nekik. Ma reggelig semmi válasz, ezért ma reggel írtam nekik újra, hátha méltóztatnak válaszolni. Ez így nagyon nem ügyfélbarát ügyintézés... a hét elején terveztem, hogy megint befizetek, de ezek után erősen átgondolom a dolgot.
Neked ők korrektek? Pénz vesznek le tranzakciós díjként amikor befizetsz.
Az ügyfélszolgálatuk talán az összes ipoker terem közzül a legrosszabb, szerinted miért olyan jó itt a rake race?
Nekem most szakadt egyszer ismét másnál jó?
Nálam jó
Nekem is. Mondjuk azt nem tudom hogy az open sitelt hu-okról miért nem enged kiülni...
megint szar? vagy csak én nem tudok belépni?