Attis81
Válasz FourBetMan kommentjére
2012. dec. 7. 19:03

Hello.
A Titán megint nem enged be. :(

Másnál is szórakoznak még?

szpokboy
Válasz Szecska kommentjére
2012. dec. 7. 19:13

Nem tudom, hol jatszol,de azert vannak normalis termek is. Ahol en vagyok (Mybet), minden a termet, es nem halozatot erinto kerdesben teljesen korrektek.
Leallasok es szakadasok sajnos tenyleg vannak, viszont a tobbivel nem ertek egyet.
Ha session kozben szallt el a rendszer, ujracsatlakozas utan 2-3 oraval mindig visszakaptam a penzt.
Kifizetes meg eddigi legjobb, meg a starst is veri. Bar nincs nagy tapasztalatom, osszesen 4 cashout (100-450 dollar kozott), de az elsot kiveve, amikor ellenoriztek mindig azonnal kiert netellerre a penz. (azonnal: mire bejelentkeztem a neteller oldalara, beirtam a jelszavamat, mar ott volt a penz, azaz 1 max masfel perc) Elso alkalommal kb fel nap volt,de ott is, miutan elfogadtak a dokumentumaimat, azonnal meglett a penz.
Chat is normalis, nem olyan, mint mashol, hogy kb fel orat varhatok a chatablaknal, mire megjelenik valaki a masik oldalon.... Emailre is valaszolnak nehany oran belul mindig.
En magaval a teremmel (nem a halozattal) teljesen elegedett vagyok

Neked ők korrektek? Pénz vesznek le tranzakciós díjként amikor befizetsz.
Az ügyfélszolgálatuk talán az összes ipoker terem közzül a legrosszabb, szerinted miért olyan jó itt a rake race?

pszibu
Válasz Demiro kommentjére
2012. dec. 7. 21:32

engem most csetelés közben kivágott a winner, és nem enged vissza (bár azt látom, ahogy a többi asztalon zajlanak az események), érdekes módon 770-re be tudok jelentkezni, pedig elvileg mindkettő ipoker2.

mati1979
Válasz pszibu kommentjére
2012. dec. 7. 22:23

a p770 szerintem az elsődlegesben van

Campus
Válasz mati1979 kommentjére
2012. dec. 8. 12:36

szerda este behalt a szerver és nem kaptam vissza automatikusan a buy-injeimet, ezért írtam nekik. Ma reggelig semmi válasz, ezért ma reggel írtam nekik újra, hátha méltóztatnak válaszolni. Ez így nagyon nem ügyfélbarát ügyintézés... a hét elején terveztem, hogy megint befizetek, de ezek után erősen átgondolom a dolgot.

Szecska
Válasz szpokboy kommentjére
2012. dec. 8. 13:55

Neked ők korrektek? Pénz vesznek le tranzakciós díjként amikor befizetsz.
Az ügyfélszolgálatuk talán az összes ipoker terem közzül a legrosszabb, szerinted miért olyan jó itt a rake race?

En csak a sajat tapasztalataimrol tudok beszamolni. Mar nem is emlekszem, vettek-e le valamit a befizetesnel,de szerencsere nem is erint, mert csak egyszer fizettem be, azota csak kifizetek,es az tuti ingyenes. Az ugyfelszolgalatra se tudok eddig rosszat mondani, amikor gondom volt, szinte azzonnal megtalaltam oket a chaten, segitettek is, es emailra is 2-3 oran belul valaszoltak.
Mas osszehasonlitasi alapom nincs,de az elso ellenorzes is gyors volt. Reggel kikertem a penzt, delben kuldtek egy emailt, hogy kuldjem be a papirjaimat, amit azonnal megtettem, es 3 ora korul valaszoltak hogy elfogadtak, kuldik a penzt, es 1 percen belul a netelleremen volt.....
A rakerace penzt is 5-6an a szamlara teszik...
En azt mondom, hogy soha rosszabbat....
Egyebkent nem tudom, van-e jelentossege,de en nemetul kommunikalok veluk nem angolul

Meg valami: ugyanolyan a rakerace, mint mashol!!! A betfred es a willhill is 5000et oszt szet,csak itt kevesebben jatszanak,ezert konnyebb odaerni,de ez nem a termet minositi!!! En is lelepnek innen, ha jo helyezeshez sokkal tobbet kellene tolni.....

Dj69k
2012. dec. 8. 17:07

Nekem most szakadt egyszer ismét másnál jó?

szpokboy
Válasz Szecska kommentjére
2012. dec. 8. 17:10

Nálam jó

FourBetMan
2012. dec. 8. 17:13

Nekem is. Mondjuk azt nem tudom hogy az open sitelt hu-okról miért nem enged kiülni...

mati1979
Válasz FourBetMan kommentjére
2012. dec. 9. 16:13

megint szar? vagy csak én nem tudok belépni?

Élő ügyfélszolgálat