Sziasztok! A poker770-n van olyan problémám, hogy ha belépek a kliensbe, megnyitja az összes utolsó bejelentkezéskor futott (cash)asztalt. Nem ültet be, csak megnyitja őket. Nem olyan óriás probléma, csak idegesítő azzal kezdeni, hogy kiikszelgetem őket. Másnál is van ilyen? Ha igen, van erre megoldás?
Sziasztok! A poker770-n van olyan problémám, hogy ha belépek a kliensbe, megnyitja az összes utolsó bejelentkezéskor futott (cash)asztalt. Nem ültet be, csak megnyitja őket. Nem olyan óriás probléma, csak idegesítő azzal kezdeni, hogy kiikszelgetem őket. Másnál is van ilyen? Ha igen, van erre megoldás?
Std, minden teremben ez van frissítés óta
Std, minden teremben ez van frissítés óta
honnét tudod trixilw? te cash asztaloknál mit keresel? :D
Minden asztalnál ez van.
De egyébként mi van, hiányzom az asztaloknál? Pedig csak az utóbbi két napban nem voltam nagyon aktív :D
Ilyen problémám nekem is van egy másik teremben. Plusz ha várólistán rám kerül a sor, akkpor megnyitja az asztalt, de utána kifagy, nem tudok buy-in-elni, meg semmit csinálni. Nekem azt mondták, hogy náluk van a hiba, de akkor ezek szerint nem. Írtam a supportnak is, fel is hívtak.
de az is egy szép eset amikor sikerül beülni, csak épp a nagyvakot nem lehet betenni, bármit nyomsz, mert sitoutra mész. ez nálam 10ből 2 asztal kb és látom, hogy mások is vannak így néha
Írjatok a supportnak, vagy hívjátok fel őket. Hátha ezzel kicsit meg lehet gyorsítani a hiba kijavítását!
Volt már valakinek olyan, hogy a számláját ideiglenesen zároltuk felirat fogadta??
A support nem ír semmi konkrétumot, csak hogy 24-48 óra amíg a security ellenőrzést végez.
Nem csaltam, nincs két számlám stb, egy fishel volt nézet eltérésem chatbe de ilyenről még életembe nem hallottam, hogy emiatt zárolnának ? Max. chatbox zárolást láttam még más termekbe..
Valaki valami ötlet? Mi a francot csináljak? Az összes rollom itt volt.
Ha emiatt képesek ezt elvenni, kihez tudok fordulni?