Maxxxika
Válasz Demiro kommentjére
2013. jan. 19. 23:50

Ja, pénzmosás gyanújával vizsgáltak, de ezek szerint nem találtak bizonyítékot.

trixilw
Válasz Dj69k kommentjére
2013. jan. 19. 23:56

Lehet ilyet h bepanaszolsz vkit? Mert akkor lenne pár villain akit bemárthatnék, HuSng-ben szinte mindennapos h beszólogatnak a fishek. De én nem szoktam velük foglalkozni, max ha nagyon idegesít blokkolom a chatet aztán kész.

Lehet, egy ismerősömnek már megváltoztatták a nickjét, mert valakit zavart hogy benne volt a shit szó. Mindezt játék közben, imádta, ahogy összeomlik a hem.

trixi: ez nem valami "jövendölés" volt részemről, csak én így látom a tendenciát. egyre nagyobb fostaliga a szoftver, a mindenféle egyesülések ellenére egyre kevesebb a játékos, utóbbi meg ugye öngerjesztő folyamat.

A szoftver egy fostaliga, de mindig is az volt, szóval amíg ez nem zavarja a klientúrát addig ez nem lesz ok, hogy menjenek.
Én pont azt a tendenciát látom, hogy starson és ft-n kívül max 2 hálózatnak van hely és ipoki elég jól csinálja, hogy ebben benne legyen.

[QUOTE=Dj69k;490111]Megjött az e-mail.
E szerint chip dumpingoltam /QUOTE]

Akkor mégis tanulópénz volt :)
Szabályokat ne szegd és továbbra se szídj senkit a csetben.

Sim0nph0enix
Válasz Dj69k kommentjére
2013. jan. 20. 0:29

Ha véletlen összeültünk egy két kompetens reggel nyitottunk még egy asztalt és elchopoltuk..
De hát csak nekik plusz rake, de úgy látszik erre is harapnak..
Gondolom ez lehet sim0nphoenix-nél is meg a felsorolásból ítélve, még jó pár számlát bezártak..

Ipokeren senkivel nem chopolok,úgyhogy nálam más lesz a gond,de én kivárok,max holnap rájuk írok,hogy küldjenek egy ajándék somlóit a késedelmek miatt.

Dj69k
2013. jan. 20. 0:34

Nekem olyan embert is beírtak a felsorolásba akivel sose chopoltam, szerintem ezeket vizsgálják most ezerrel..úgy látszik tökéletes a hálózat és van felesleges kapacitásuk ilyesmire.
Végül minek is a lagokat meg a leállásokat kijavítani..

Maxxxika
2013. jan. 20. 1:06

Ha úgyis bratyózol velük, szólhatnál, hogy várom a a20$-t. :)

moroska
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. jan. 20. 3:06

Egy jó hír a végére.
3 rio beülőt jóváírtak a 4 nappal ezelőtti rohadás miatt.
Úgy h. basztassátok őket :)

Maxxxika
2013. jan. 20. 15:40

Nekem is megjött.

jabyga
2013. jan. 20. 16:57

Speedpokerre lehet valahogy PT4-hez hud-t varázsolni?

geri190
Válasz jabyga kommentjére
2013. jan. 20. 18:10

Megint döglödik a hálózat? Nem nagyon akar bejönni a speed asztal.

sabe83
Válasz geri190 kommentjére
2013. jan. 20. 18:36

Megint döglödik a hálózat? Nem nagyon akar bejönni a speed asztal.

Én most akartam indítani a Betfred klienst, updatel egy darabig, aztán dob egy hibaüzenetet és kilép.

Másnál megy?

Élő ügyfélszolgálat