Nekem 15 napig tartott
Mi lehet az oka???
Már nem először fordul elő (2 nap alatt), hogy pókerezés közben most a (winneren játszottam és nyitva volt 8 asztal) elveszítem az internet kapcsolatot. (lost connect). Mindeközben tudok internet oldalakat (Google) behozni. A kliens újraindítása meg szokatlanul nehéz. Míg máskor tök simán működik a LOG IN, addig most percekig megy az "óra" mely jelzi, hogy tölti be az oldalt. A supporttal közvetlenül ez után beszéltem, elmondása alapján semmi problémát nem észleltek.....
A gépemen lényegében nem fut semmi más a skype-on és az excelen kívül. 2 alkalommal is éjfél után pár perccel történt ez a kapcsolat megszakadás.... Mi az istenf........ okozhatja?
Előre is köszi a válaszokat.
Az a gond, hogy az ipoker kicsit foscsi az utóbbi időben.
Legutóbb, mire vissza tudtam jelentkezni, el is buktam egy husng-t, írtam a supportnak, és visszautalták.
neked milyen gyakran fordul ez elő? nekem két napja volt illetve ma éjfélkor.
Volt hogy sikerült újraindítani, majd néhány perc múlva megint megszakadt.....
volt erre is precedens, meg az ellenkezőre is, hogy megvizsgálták, és nem náluk volt a hiba :(
Elég gyakran panaszkodnak erre a topiclakók.
Nekem kb minden héten van ilyen hálózati gond.
Mi lehet az oka???
Már nem először fordul elő (2 nap alatt), hogy pókerezés közben most a (winneren játszottam és nyitva volt 8 asztal) elveszítem az internet kapcsolatot. (lost connect). Mindeközben tudok internet oldalakat (Google) behozni. A kliens újraindítása meg szokatlanul nehéz. Míg máskor tök simán működik a LOG IN, addig most percekig megy az "óra" mely jelzi, hogy tölti be az oldalt. A supporttal közvetlenül ez után beszéltem, elmondása alapján semmi problémát nem észleltek.....
A gépemen lényegében nem fut semmi más a skype-on és az excelen kívül. 2 alkalommal is éjfél után pár perccel történt ez a kapcsolat megszakadás.... Mi az istenf........ okozhatja?
Előre is köszi a válaszokat.
Egy vicc ez a hálózat, nekem már egy órája egy darab asztalt sem jelenít meg.
Nekem is szarakodik HUSNG-re nem tudok regizni, mert egyszerűen nem reagál.
Hulladék szar az egész.
Miért van az, hogy Betfreden kb 10 asztalt látok NL50-en, hogy menne, Titan pokeren pedig sokkal többet?