jabyga
Válasz Fouad boy kommentjére
2013. jan. 23. 23:01

Nekem 15 napig tartott

Váo. Köszi!

Viccus
Válasz Demiro kommentjére
2013. jan. 24. 0:47

Mi lehet az oka???
Már nem először fordul elő (2 nap alatt), hogy pókerezés közben most a (winneren játszottam és nyitva volt 8 asztal) elveszítem az internet kapcsolatot. (lost connect). Mindeközben tudok internet oldalakat (Google) behozni. A kliens újraindítása meg szokatlanul nehéz. Míg máskor tök simán működik a LOG IN, addig most percekig megy az "óra" mely jelzi, hogy tölti be az oldalt. A supporttal közvetlenül ez után beszéltem, elmondása alapján semmi problémát nem észleltek.....
A gépemen lényegében nem fut semmi más a skype-on és az excelen kívül. 2 alkalommal is éjfél után pár perccel történt ez a kapcsolat megszakadás.... Mi az istenf........ okozhatja?
Előre is köszi a válaszokat.

Maxxxika
2013. jan. 24. 0:48

Az a gond, hogy az ipoker kicsit foscsi az utóbbi időben.
Legutóbb, mire vissza tudtam jelentkezni, el is buktam egy husng-t, írtam a supportnak, és visszautalták.

Viccus
Válasz dexterjacko kommentjére
2013. jan. 24. 0:51

neked milyen gyakran fordul ez elő? nekem két napja volt illetve ma éjfélkor.
Volt hogy sikerült újraindítani, majd néhány perc múlva megint megszakadt.....

Viccus
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. jan. 24. 0:52

volt erre is precedens, meg az ellenkezőre is, hogy megvizsgálták, és nem náluk volt a hiba :(

Maxxxika
2013. jan. 24. 1:16

Elég gyakran panaszkodnak erre a topiclakók.
Nekem kb minden héten van ilyen hálózati gond.

dexterjacko
Válasz Viccus kommentjére
2013. jan. 24. 10:28

Mi lehet az oka???
Már nem először fordul elő (2 nap alatt), hogy pókerezés közben most a (winneren játszottam és nyitva volt 8 asztal) elveszítem az internet kapcsolatot. (lost connect). Mindeközben tudok internet oldalakat (Google) behozni. A kliens újraindítása meg szokatlanul nehéz. Míg máskor tök simán működik a LOG IN, addig most percekig megy az "óra" mely jelzi, hogy tölti be az oldalt. A supporttal közvetlenül ez után beszéltem, elmondása alapján semmi problémát nem észleltek.....
A gépemen lényegében nem fut semmi más a skype-on és az excelen kívül. 2 alkalommal is éjfél után pár perccel történt ez a kapcsolat megszakadás.... Mi az istenf........ okozhatja?
Előre is köszi a válaszokat.

3órával előtte én is ezzel szenvedtem, jeleztem is, hogy vigyázzon aki betéved, engem szerencsére 1-2 perc disconnect után visszaengedett, de volt akinek 8-9 sng-je futott és kb 15percig sit out volt. :S

sabe83
2013. jan. 24. 10:39

Egy vicc ez a hálózat, nekem már egy órája egy darab asztalt sem jelenít meg.

mmukusz
Válasz sabe83 kommentjére
2013. jan. 24. 11:01

Nekem is szarakodik HUSNG-re nem tudok regizni, mert egyszerűen nem reagál.
Hulladék szar az egész.

Runci
Válasz mmukusz kommentjére
2013. jan. 24. 20:57

Miért van az, hogy Betfreden kb 10 asztalt látok NL50-en, hogy menne, Titan pokeren pedig sokkal többet?

Élő ügyfélszolgálat