Hi.
Melyik Ipoker terem adja a legmagasabb VIP cashback ajánlatot egy rendszeres, havi 5-10k között termelő játékosnak?
Hány százalékos rakebackre jönne ez ki?
Hi.
Melyik Ipoker terem adja a legmagasabb VIP cashback ajánlatot egy rendszeres, havi 5-10k között termelő játékosnak?
Hi.
iPoker RNG
Sziasztok! Én kb. két hónapja játszom IPokeren, de valami olyan mennyiségben oszt a gép egymás után ugyanolyan lapokat, hogy az már szinte hihetetlen. Én még everesten és bwin-en játszok, de egyik teremnél sem tapasztaltam ilyet.
Egyszerűen irreális, hogy milyen sokszor kapom a kezembe az előző lapot, (OK mondjuk sokszor nem ugyanabban a színkombinációban).
És szintén rendkívül gyakori, hogy ugyanaz a lap van a mellettem ülő kezében is.
Tapasztalt valaki más is ilyet?
Sziasztok! Én kb. két hónapja játszom IPokeren, de valami olyan mennyiségben oszt a gép egymás után ugyanolyan lapokat, hogy az már szinte hihetetlen. Én még everesten és bwin-en játszok, de egyik teremnél sem tapasztaltam ilyet.
Egyszerűen irreális, hogy milyen sokszor kapom a kezembe az előző lapot, (OK mondjuk sokszor nem ugyanabban a színkombinációban).
És szintén rendkívül gyakori, hogy ugyanaz a lap van a mellettem ülő kezében is.
Tapasztalt valaki más is ilyet?
Options-ba át kell állítani a Card Variancy csúszkát 100%-ra :D
Ja ezt nem tudtam, kipróbálom :).
Az biztos, hogy iszonyat runner-runnereket oszt az rng, de viszont a sok bad beat mellett sokszor én mákolok hatalmasat. Egyébként egyedül itt volt Royal-flushöm, már kettő is.
Én a sok szívás mellett azért szeretem.
Hogyan tudom az ipoker kliensekbe megváltoztatni a jelszavam?
Az egyiknél se találom a megfelelő opciót.
Ipokeres handhistory-imat szeretném valamilyen text formátumba megszerezni. Elvileg menti valahova a vinyóra is. De a C:\ProgramFiles\SunPoker mappában nem találtam ilyesmit. A kliens My account / History részében grafikus formában megvannak, de az nem sokra jó.
Valami ötlet?
A többi ipokeres kliens, a kliens mappáján belül menti xml formátumban, a history/felhasználó név könyvtárba.
Esetleg nem lehet h options-ban nincs bekapcsolva a store hand history locally?