próbáld ki, és megtudod
Pokerscout szerint 8db teli $-os NL100 6max asztal fut, de én Betfairen csak egyet látok...
7 db $-os NL200 6max-ból meg egyet sem látok...:confused:
Van valakinek megfejtése?
Szóval a prémium asztalokat nem látom.
Csak én nem találom vagy Betfairen nincsenek is? Nem találok semmi információt erről...
betfair prémium hálózat része elvileg, úgyhogy ott látnod kéne. a második kategóriában szokott 100on egy-két asztal lenni csak.
az NL200 már prémium? :D nemár.
az NL200 már prémium? :D nemár.
meg az is az elmeletem melett szol h tegnap egy rovid idore vol 10 asztal de egyebkent 7-8 premium asztal volt sztem az hetvegen eleg kevess lenne nl50 egy olyan halotol aki 2es 3 hely kozott laviroz
Velem is már háromszor előfordult. Én STT-zek, a másodiknál vissza se tudtam lépni. De régi motoros ongamesként azonnal mentem az online supportra, és vissza fizetettem a bebukott asztalaim, meglepetésemre még aznap ki is fizettek! Azóta egyszer fordult elő, ekkor lobby bezár, terem újra indít és minden oké.
Velem is már háromszor előfordult. Én STT-zek, a másodiknál vissza se tudtam lépni. De régi motoros ongamesként azonnal mentem az online supportra, és vissza fizetettem a bebukott asztalaim, meglepetésemre még aznap ki is fizettek! Azóta egyszer fordult elő, ekkor lobby bezár, terem újra indít és minden oké.
Létezik, hogy a Bet365-on 5-8db NL200 6max asztallal több van az exclusive asztalaival, mint máshol?